Virtual Summit 2020: Husk Å Melde Deg På + Ukens Vinnere

Vi gleder oss stort til den kommende Synergy Europe Virtual Summit, og vi håper du også kjenner på spenning og gleder deg! Feel the Power!

Etter at vi åpnet for påmelding, har vi fått en helt enorm respons. Og, som en belønning til de som allerede har «slått kloa i et virtuelt sete» til det store arrangementet, har vi trukket fem tilfeldige navn som alle vil få en eksklusiv Synergy-vannflaske.

Gratulerer til:


Uke 2 - 14/09/2020

Satu Hankasalo-Kettunen
Marco Porzi
Janie Eastoe
Odd Arild Nygård Engh
Morena Frappa


Uke 1 - 09/09/2020

Alessandra Alessandrini
SrecÌŒka Rafaj
Renate Datz
Brett Heskin
Michael CrossHvis du ikke har meldt deg på enda, er det ikke for sent! Du kan gjøre det akkurat nå ved å klikke her. Husk å passe på at ingen av Teammedlemmene dine går glipp av arrangementet. Ikke nok med at dere får lære mer om Synergy og de fantastiske produktene våre (inkludert et par nyheter!), dere vil også få mange muligheter til å vinne premier gjennom hele samlingen.

Vi kommer også til å ha en loddtrekning hver uke frem til samlingen starter, og den begynner nå, med dagens vinnere! Hver mandag helt frem til den 12. oktober vil alle Teammedlemmer som er registrert for Virtual Summit få navnet sitt med i loddtrekningen, der fem heldige vinnere vil bli annonsert. Alle som melder seg på blir automatisk med i loddtrekningen og får muligheten til å vinne unike premier.

Jo tidligere du melder deg på, desto flere sjanser har du til å vinne!

Det gjelder å henge med! Hvis du ikke har meldt deg på allerede, gjør det i dag og sikre plassen din i den ukentlige loddtrekningen! Det er på tide å «Feel the Power!»

Når du registrerer deg, vil du kunne motta oppdatert informasjon om Virtual Summit. Så samle Teammedlemmene dine og registrer dere til Virtual Summit 2020 i dag!


SUMMIT-INFORMASJON

Dato: 16. oktober 2020
Tid: Starter 18.00 (CEST)

REGISTRER DEG NÅ

Merk: Man kan kun vinne én gang per påmeldte medlem i disse spesielle registrerings-loddtrekningene. Du kan kun registrere deg én gang, dermed kan du også bare få ett lodd. Duplikatregistreringer vil bli diskvalifisert. Kundeservice tar kontakt med vinnere for å arrangere premieoverlevering.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Tilføj en kommentar

Instagram

Follow Us