Tysk team-medlem bygger forretning og muskler i 90-dages udfordringen

Michael Maleck så fra sin stol ved konferencen i Barcelona, 2014, hvordan 10 selvsikre, sunde Synergy team-medlemmer prydede scenen, ved at vise deres vægttab som medlemmer af Europas 90-dages-SLMsmart testgruppe. Han kunne ikke tro på de resultater, han hørte om - 70 mennesker nåede deres drømmevægt på blot 90 dage!

"Som jeg sad der, tænkte jeg på alle de slankekure, jeg har prøvet i løbet af de seneste 10 år, og hvordan jeg blev ved med at tage på i vægt, indtil jeg nåede 100 kg." sagde Michael, "men jeg var ikke i tvivl om, at det program, som SLMsmart´s vægtkontrol tilbyder, kunne virke for mig ud fra de resultater, jeg så."

Michael tog en beslutning i begyndelsen af 2014 om at få en sundere livsstil, som gik ud på at spise næringsrige fødevarer og deltage regelmæssigt i sport og andre fysiske aktiviteter. Han begyndte at gøre fremskridt og var glad for at føje SLMsmart til sin helbredsrutine efter produktlanceringen på konferencen, for at prøve, om denne velsmagende shake ville give ham det skub, han havde brug for, for at opnå sin idealvægt inden årets udgang.

Iht. det anbefalede SLMsmart-program skal de mennesker, der ønsker at bevare deres vægt, erstatte et måltid med SLMsmart måltidserstatning blandet med mælk eller vand og drikke en pakke e9 energi-drik blandet med vand. De, der ønsker at tabe sig, bør drikke både SLMsmart måltidserstatning og E9 to gange om dagen i stedet for to måltider. Desuden rådes alle, der deltager i programmet, til at spise en sund kost og deltage i mindst 30 minutters daglig motion fem dage om ugen.

"Jeg erstattede to måltider om dagen med SLMsmart måltidserstatning og tog en pakke E9," sagde Michael, "og den bedste ved det hele var, at det smagte fantastisk og samtidig hjalp mig med at føle mig mæt. Disse produkter gav mig det, min krop havde brug for på én gang. "

Michael blev aldrig træt af SLMsmart-smagen og glædede sig altid til sine måltidserstatninger. Han eksperimenterede med at tilføje espresso, frugt, grøntsager og endda Synergy produkter, såsom Phytolife og Mistify, til sine shakes, og kunne lide alt det, han afprøvede.Han afsluttede SLMsmart 90-dages Challenge i december, havde tabt 7 kg** og samtidig fået øget muskelmasse. Han fortsatte med at dyrke sport og spise en sund kost, ligesom han gjorde, før han begyndte på SLMsmart programmet.

Han sagde, at hans erfaring med SLMsmart var så positiv, at han nu er halvvejs gennem 90-dages udfordringen for anden gang, så han fortsætter mod sit mål på 75 kg.

Den ændring, som Michael har oplevet, siden han begyndte på SLMsmart og E9, er blevet til en daglig nødvendighed, der rækker ud over hans egen fysiske sundhed. Hans Synergy-forretning er sundere end nogensinde. Flere mennesker er blevet interesseret i Synergyprodukter, fordi de ser Michaels resultater og får lyst til at spørge ind til hans succes. Michael og hans kone Sandra har fortalt snesevis af mennesker om SLMsmart og E9 bare ved at spørge venner, kolleger og bekendte, om de kendte til nogen, der var på udkig efter et enkelt, men alligevel nyskabende system for vægtkontrol eller ville tjene ekstra penge. De brugte Synergy’s salgsværktøjer og lokalt udviklede videoer og præsentationer til at informere nysgerrige personer om produkterne og mulighederne. Alle disse tiltag i deres virksomhed gjorde, at de opnåede Team Leader-titlen en måned efter produktlancering.

"2013 var en øvelse for os, i 2014 begyndte vi at varme op og 2015 skal være vort gennembruds-år," sagde Michael. "Rekorder vil blive brudt, livet ændres til det bedre, der vil skabes unge stjerner, og en større bevægelse vil blive sat i gang. Synergy WorldWide har været som en sovende kæmpe, der konstant er vokset i de sidste 15 år, men giganten er ved at vågne og geare op til at være til stede globalt og til at være en topspiller i branchen. "

** Resultatet er ikke typisk: størrelsen af vægttabet varierer afhængigt af kostprogram og motionsrutine. CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us