Synergy Europe officiel sponsor for eliteidrætsfolk i verdensklasse

Synergy WorldWide begiver sig nu ud i sportens forunderlige verden og deler fordelene ved V3-systemet, SLMsmart og e9 med både professionelle idrætsudøvere og amatører.

Bengt Emanuelsson, General Manager for Synergy Skandinavien, kom med nogle tilkendegivelser under firmaets kongres i 2014 i Barcelona, som vil komme til at revolutionere den måde, Synergys produkter markedsføres på, og hvem de rettes mod.

Synergy er nu officiel sponsor for det professionelle schweiziske cykel-team IAM Cycling, som deltog i Tour de France 2014 og i andre løb, arrangeret af den internationale cykelunion, UCI.

Teamets madposer og cykler bærer Synergys V3-logo.

IAM Cycling team består af 25 dygtige cykelryttere, som er at finde blandt verdens bedste.

Cykelrytterne i teamet har mærket effekten af Synergys produkter fra første dag. De kan lide produkterne og anvender dem i fitnesscentret, under træning på landevej, under konkurrencer og til og med når de rekreerer sig. Disse professionelle idrætsfolk anvender V3-produkterne dagligt og ser frem til at kunne bruge Synergys nyligt lancerede produkter, inklusive e9 og den forbedrede formel for ProArgi~9+.

”Proargi~9+ hjælper med at få mine muskler til at fungere, som de skal, og holder oven i købet  trætheden borte”, siger Matthias Brändle, professionel cykelrytter i IAM Cycling-teamet og også østrigsk mester. ”Det gør en utrolig forskel”.
V3-systemet og andre Synergy-produkter er udformede for at hjælpe mennesker i alle aldre og med forskellig livsstil – inklusive idrætsfolk – med at præstere på højst mulige niveau. Synergy ser frem til at dele dette budskab og skabe flere strategiske partnerskaber med verdensberømte idrætsfolk i fremtiden.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us