Kick Off-weekend i Danmark med Mads Østvang


Synergy-året 2015 blev hen over weekenden skudt i gang med manér i Danmark: ca. 100 personer oplevede fra fredag til mandag en af verdens største networkere, Mads Østvang, fortælle om sin forretning, sit liv og sin fremtid. 

Mads fortalte bl.a. om verdens bedst bevarede hemmelighed, et mirakelmolekyle, der har forandret og vil forandre livet for titusindvis af mennesker. Vi fik grundig orientering om de nye produkter og masser af baggrundsviden, der virkelig styrker os i vort arbejde. Når Mads går i gang, følger han ikke den slagne vej: hans indlæg er krydret med masser af erfaringer og virkelig inspirerende fortællinger om både produkter og arbejdsmetoder, som han har samlet i løbet af de seneste år i forbindelse med vores fælles forretning. Mads’ egen historie hørte mange for første gang, og den gjorde stærkt indtryk på mange, der var kommet for netop at høre den.

På trods af sin position som højtrangerende samarbejdspartner for alle dele af Synergy WorldWide taler Mads et sprog, alle kan forstå. Vi har i Danmark stor respekt for hans måde at være på, hans uddannelsesmæssige baggrund, både i det civile liv og indenfor Network Marketing og sætter stor pris på at være i hans downline.

Tak til Susanna og Mads, fordi I lagde vejen fra Dubai til Spanien over Danmark.

Og til alle entusiastiske Synergy-medlemmer i Danmark: på gensyn rundt omkring i dronningeriget 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us