Officiel pressemeddelelse: Nature's Sunshine bekræfter igen sit JA til kvalitet

Partnerskabet med Nature’s Sunshine Products (NSP) var et afgørende øjeblik i Synergy WorldWide´s historie. Synergy´s mission om at skabe den højeste produktkvalitet af sin art blev en realitet, da dette partnerskab blev realiseret. NSP´s uforlignelige forpligtelse til kvalitet er overført i Synergi´s daglige drift. Som virksomhed kan Synergy ikke være mere stolt af relationen til NSP og de værdier, som dette ærefulde selskab besidder. 


NSP udgav en officiel pressemeddelelse den 6. februar, hvori de atter udtrykte deres urokkelige løfte om at producere rene og potente kosttilskud uden eksterne krav.


Nature´s Sunshine Products står bag sine 42 års indsats for god kvalitet 


LEHI, Utah den 6. februar 2015 - Nature´s Sunshine Products, Inc. ("NSP"), en af verdens førende producenter og distributører af første klasses kvalitetskosttilskud på markedet for naturlig sundhed og wellness, er stolt af at stå bag sit 42-års løfte om kvalitetsfremstilling og uovertrufne produkter.

Et væld af leverandører af sundhedsprodukter sælger produkter på markedet, men hvordan kan forbrugerne virkelig vide, hvad de får? Selv i den regulerede industri for naturlige tilskud, kan forbrugerne stadig finde en bred vifte af produktkvalitet. Heldigvis trives et par virksomheder stadig med at være og levere det allerbedste.

NSP investerer millioner af dollars årligt i kvalitetssikring og kvalitetskontrol, som omfatter nationale og internationale leverandør-kontroller, avanceret udstyr, kvalificeret personale, testmetoder og laboratorieudstyr, dokumentation og meget mere. "Det er en masse penge," siger Gregory L. Probert, NSP bestyrelsesformand og administrerende direktør. "Men vores omdømme er hver en dollar værd, som vi bruger, og hvert minut, vi bruger for at sikre, at vi tilbyder vores medlemmer den højeste kvalitet af kosttilskud, som er til rådighed."

Nature´s Sunshine har opbygget et ry for at have den højeste kvalitet i branchen ved konsekvent at investere tid og ressourcer for at sikre, at det, der står på etiketten også er det, der er i flasken. Dette starter med indkøb af råvarer fra pålidelige og verificerede leverandører. Inden brug af leverandørens materialer, besøger NSP´s forskere deres anlæg og gennemfører langvarige kontrolbesøg for at sikre, at de høster og forarbejder plantemateriale efter Nature’s Sunshine’s høje standarder. Dette kan omfatte observation af en faktisk høst for om nødvendigt at sikre bæredygtigheden, mobile kontorer og produktionspladser, fremlæggelse af relevante interne dokumenter, og endda tage sig tid til at inspicere faciliteternes sanitære foranstaltninger. Hver en sten bliver vendt i Nature´s Sunshine stræben efter kvalitet.

Overlegen kvalitet omfatter også fremstilling af Nature´s Sunshine egne produkter i de nyeste og bedste, klima-kontrollerede, 200.000-kvadratmeter store anlæg i Spanish Fork, Utah. NSP´s forskere bruger højtryksvæske kromatografi, infrarød analyse, tyndlags kromatografi, gaskromatografi, induktivt koblet plasma massespektrometri og andre videnskabelige metoder og udstyr til at teste råvarer - og færdigvarer - for at verificere at korrekte plantearter og -dele er til stede. 

NSP´s kvalitetseksperter foretager et helt batteri af tests for at kontrollere for eventuelle forurenende stoffer, herunder tungmetaller, snavs eller andre urenheder, gær, skimmel, bakterier, pesticider, herbicider, stråling osv. Analytiske prøver anvendes til at verificere kravene til vitamin- og mineralindhold. Alt i alt råder NSP over 600 forskellige kvalitets- og renhedstests, som anvendes til materialer og færdige produkter sammen med avanceret analyseudstyr og videnskabseksperter, der sikrer at jobbet udføres godt.

"Ved at tage disse store skridt i forbindelse med at vi producerer og lagrer vores egne produkter adskiller vi os fra de fleste andre virksomheder," siger Lynda Hammons, NSP´s Vice President for Global Quality og Regulatory Affairs. "Jeg kan ikke tale for virksomheder, der udliciterer deres produktion, men jeg føler mig meget overbevist om vores produkter, fordi vi er lige her til at observere og teste dem hvert skridt på vejen." 

Gennem produktudvikling, fremstilling og testning af det færdige produkt, overholder NSP de strenge kvalitetsstandarder, der er kendt i hele branchen som Good Manufacturing Practices (god fremstillingspraksis) eller GMP. Derudover kan NSP prale med at have fire PHD`ere i deres metode-laboratorier, som har udviklet nogle af deres egne metoder til at teste aktive bestanddele i naturlige materialer. Mange af disse er blevet offentliggjort i peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter. Selvfølgelig deler NSP disse nye, præcise testmetoder med leverandører i sådanne tilfælde, i håb om, at alle, der arbejder sammen, kan fortsætte med at forbedre kvaliteten i hele branchen. 

Nature’s Sunshine er stolt over at have modtaget certificeringer fra forskellige uafhængige organisationer, der hædrer kvalitet. Disse omfatter prestigefyldte godkendelser fra Australia Therapeutic Goods Administration (TGA), som er nødvendig, før en virksomhed kan sælge plantelægemidler i Australien. NSP besidder også certificeringer fra National Sanitation Foundation International (NSF), the Internationale Aloe Science Council og Brunswick Laboratories i Southborough, Mass. I 2013 blev Naturens Sunshine også valgt som et af Amerikas mest troværdige selskaber af Forbes Magazine, og var en af kun fire virksomheder i hele kategorien "lægemidler" der blev fremhævet. 

Den 42-årige arv af kvalitet, service og integritet har gjort Nature´s Sunshine til et veritabelt benchmark i kosttilskuds-industrien. Selskabet er fortsat helt indstillet kvalitet i udvikling, fremstilling, kvalitetskontrol og kundetilfredshed, fordi den giver sikre, effektive og innovative valg til personer, der søger wellness. 

Om Nature’s Sunshine Products 

Nature´s Sunshine Products (NASDAQ: NATR), der er et førende selskab inden for naturlig sundhed og wellness, markedsfører og distribuerer produkter til ernæring og personlig pleje gennem en global direkte salgsstyrke på over 670.000 uafhængige managers, distributører og kunder i mere end 40 lande. NSP fremstiller de fleste af sine produkter på de nyeste og bedste anlæg for at sikre sine produkter og fortsætter med at sætte standarden for den højeste kvalitet, sikkerhed og effektivitet på markedet i dag. Selskabet har tre rapporteringspligtige forretningssegmenter, der er opdelt på grundlag af de særlige kendetegn ved deres distributionsbase, ligheder i kompensationsplaner, samt den interne organisering af NSP´s personale og deres ansvarsområder (NSP Americas, Asia Pacific og Europa, NSP Rusland, Central- og Østeuropa, og Synergy WorldWide). Selskabet støtter også sundhed og velvære for børn rundt om i verden gennem sit partnerskab med Sunshine Heroes Foundation.

Yderligere oplysninger om Selskabet kan fås på hjemmesiden, www.naturessunshine.com

Kontaktperson: 
Steve Bunker
Chief Financial Officer
Nature’s Sunshine Products, Inc. Lehi, Utah 84043
(801) 341-7303 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us