Indvielse: Hughes Center for Forskning og Innovation

Indvielsen af Nature´s Sunshine´s Hughes Center for Forskning og Innovation skete den 26. februar, 2015, på Nature´s Sunshine hovedkvarter, hvor et næsten 500 kvadratmeter stort  areal nu huser laboratorier, kliniske afdelinger og undersøgelsesrum til konsultationer og kliniske studier.

 "The Hughes Center for forskning og innovation er udviklet med henblik på at hjælpe med at bekæmpe de sundhedsmæssige megatrends, der er opstået gennem valg af kost og livsstil, ved hjælp af naturlige, ernæringsmæssigt terapeutiske produkter," siger Gregory L. Probert, Nature´s Sunshine bestyrelsesformand og administrerende direktør. "Ved at give vores forskere ny teknologi, vil vi fortsætte med at lede udviklingen af effektive urte- og ernæringsmæssige produkter til forbrugere over hele verden, ved at studere kosttilskuds interaktioner på molekylært niveau."

Hughes Center er et af de mest avancerede forskningscentre af sin art og er et troværdigt signal om NSP og Synergy´s økonomiske styrke. Utahs guvernør, Gary Herbert, deltog i arrangementet ved officielt at åbne centret og anerkende begge selskaber som enormt indflydelsesrige virksomheder ikke bare i Utah, men i hele verden.
Dette multi-million-dollar testcenter, der er udstyret med det mest moderne udstyr, vil gøre det muligt for forskerne at analysere samspillet mellem kroppens systemer og Synergy Worldwides kosttilskud. Ved at inspicere disse interaktioner på molekylært niveau, bliver biologer, kemikere og læger, guidet til de mest bioaktive og potente formuleringer.

"The Hughes Center for Forskning og Innovation indeholder nogle af de mest avancerede teknologier i branchen," siger Dr. Matthew Tripp, Nature´s Sunshine´s videnskabschef. "For eksempel kan Flexmap3D analysere 500 analytter, såsom gener og proteiner fra en enkelt human prøve, f. eks. en dråbe blod. Desuden, kan denne maskine analysere 144.000 datapunkter i timen, hvilket giver hurtige, kvantitative analyser af forskellige biomarkører. "

Naturens Sunshine og Synergy WorldWide er dybt engageret i at udvikle naturlige, videnskabeligt testede produkter, som forbrugeren kan have fuld tillid til.

Hos Synergy WorldWide mener vi det alvorligt med at bevise kvaliteten af vores produkter. Fremtiden for Synergy WorldWide ser utrolig lys ud, og vi glæder os til at dele den banebrydende forskning, der vil ske i dette center. Hughes Center for Forskning og Innovation placerer virkelig Synergy WorldWide og Nature´s Sunshine Products et trin højere end de øvige virksomheder i branchen.

Klik her for officiel pressemeddelelse

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us