Måltidserstatning for muskelbygging?

Du vet allerede atSLMsmart Meal Replacement er en velsmakende drikk som kan være en hjelp til å passe vekten.* Visste du også at den unike formelen gjør den til mer enn bare et hjelpemiddel for å passe vekten? SLMsmart Meal Replacement kan faktisk brukes av personer som streber etter å bygge og få spenstigere muskler eller som ønsker å opprettholde fysikken.

Når du forteller om dette produktet, kan du kanskje også snakke om effekten av Meal Replacement som et hjelpemiddel for å oppnå total kroppstransformering, fremfor at det bare blir omtalt som et slankeprodukt. SLMsmart kan, kombinert med riktig ernæring og trening, spille en nøkkelrolle når det gjelder å tilføre musklene det proteinet, fettet og de karbohydradene de trenger.

Slik fungerer det:

Når du trener musklene, brytes vevet ned. Myse-, soya- og kasein-proteinene i SLMsmart Meal Replacement blir fordøyd med ulike tidsintervaller, noe som vil bidra til å støtte musklene. Det å spise eller drikke et måltid spekket med proteiner rett før sengetid og mette musklene med proteiner, er en populær strategi blant idrettsfolk for å bevare og utvikle musklene.


SLMsmart-formelen består også av sunne karbohydrater som hjelper til å støtte glykogen-nivåene og tilfører kroppen like mange vitaminer og mineraler som et fullverdig måltid.**

SLMsmarts formel er en vitenskapelig basert blanding. Den ble utviklet av Synergys eget forsknings- og utviklingsteam som består av vitenskapsmenn  med Ph.D. Hver eneste ingrediens som ble lagt til SLMsmart Meal Replacement, ble tilsatt av helt spesielle grunner.

Enten motivet ditt er å nå idealvekten din eller øke proteininntaket for å gi musklene en oppkvikker, har Synergy løsningen for deg.

Har du lyst til å snu opp-ned på ting? Prøv å gi Meal Replacement-drikken en ny og morsom vri! Vi samlet sammen de fem mest populære oppskriftene og publiserte dem i desember 2014-utgaven av LegacyeMagazine. Ta en titt på demher!

* Ved å erstatte ett lavkalorimåltid om dagen av med en måltidserstatning, vil det bidra til å opprettholde vekten etter et vekttap.  Ved å erstatte to lavkalorimåltider om dagen med måltidserstatninger, vil det gi vekttap.
** Den gunstige virkningen blir oppnådd ved inntak av karbohydrater, fra alle kilder, med et samlet inntak på 4 g per kg kroppsvekt i doser, innen de første fire timene, men ikke utover seks timer, etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagrene i skjelettmuskulaturen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us