Vi heier på Synergy-sponset team i Tour de France


Det som i 1903 startet som et reklamestunt for en sportsavis i nedgang, har vokst til et engasjerende internasjonalt event som hvert år følges av ca. 3,5 milliarder mennesker over hele verden. I år vil Tour de France ha mer enn 200 deltakere, en stor økning fra de 15 deltakerne i 1903. Totalt utdeles 2 millioner Euro i pengepremier, men den største premien er å klare en av de største fysiske utfordringene i moderne tid.

IAM Cycling, et Synergy-sponset team, har dette som mål og er nå på slutten av månedsvis med forberedelser og intens trening før første etappe, som starter 4. juli i Utrecht, Nederland. Det er andre gang IAM Cycling deltar i Tour de France. Syklistene på IAM Cycling har tillit til at Synergys produkter øker ytelsen både under ritt og under månedene med anstrengende trening før denne elitekonkurransen.

“For at vi skal kunne konkurrere mot de beste, må kroppen vår være i balanse. I tillegg til et sunt kosthold og harde treningsøkter, hjelper Synergy meg til å nå målene mine.” – Heinrich Haussler, proffsyklist, IAM Cycling

La oss heie på Team IAM Cycling mens de sykler for seier 4.-26. juli! 

Teamet IAM Cycling ble proffrangert i januar 2013 og består av 30 lidenskapelige syklister fra hele Europa. Disse syklistene har deltatt i mange sykkelritt i sommer og har opplevd både leie skader og jublende seier. Noen av dem har satt rekorder og er anerkjente innenfor den internasjonale sykkelverdenen.

For å lese mer om Team IAM Cycling og syklistene på teamet, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us