Elemence Trin et: Rens

Det første skridt mod din ideelle teint er en grundig rensning af huden og fjerne tegn på snavs, bakterier, makeup rester og fedtophobning.

Elemence Cleansing Gel renser og opfrisker ved at bruge en blanding af naturlige stoffer. Denne gel renser grundigt huden uden at det føles hårdt eller kradser. Den indeholder en unik blanding af Melissa Officinalis (Citron melisse) og Rosa Canina (Hunderose), der lindrer og fugter naturligt. Det bremser den aldrende virkning fra frie radikaler og inflammation ved hjælp af brasilianske acai, antioxidanter, phytosteroler, og anthocyaniner. Det hjælper til at normalisere hudens naturlige fedtproduktion, og vigtigst: det giver næring til din hud i stedet for skadelige parabener og
kemikalier.

Elemence Facial Scrub til grundig rensning i dybden og effektiv fjernelse af døde hudceller. Denne avancerede rensecreme fjerner overskydende fedt og pore-blokerende urenheder, der gradvist dannes på hudens overflade. Mikro-perler, der stammer fra den naturlige jojoba-plante fjerner hudens døde hudceller, der kan forårsage et kedeligt, aldrende udseende. Disse perfekte runde mikro-perler glatter og forfiner uden at skade følsom hud. Rigelige mængder af  havsalt nærer huden med vitale mineraler og sporstoffer. Vitaminer, der modvirker aldring samt revitaliserende planteekstrakter er med til at sikre hudens optimale sundhed og velvære.


Træf en hurtig beslutning! Bestil nu ved at ringe til kundeservice på 45 80 25 25 12.

Du kan også sende Elemence bestillingssedlen på Sommerens hudpleje-kampagne
til kundeservice på

Email: DenmarkCS@synergyworldwide.com
Fax: 45 80 25 25 13

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us