Ny Team Director: Sandra Hübsch


Sandra Hübsch var vitne til at familien hennes opplevde store helsefordeler med Synergy-produkter. Dette gjorde at Sandra ble en ivrig tilhenger av produktene og dermed en stolt innehaver av Synergy-virksomheten sin.

Sandra oppdaget Synergy WorldWide i 2008 gjennom sin sponsor Pearl Executive Robert Suppan. Hun besluttet å vie både seg og sin tid til Synergy WorldWide i 2014 etter at hun hadde gledet seg over mange år med god helse, takket være Synergy-produkter. I 2015 takket hun farvell til sin fulltidsjobb og ble virkelig innstilt på å etablere en blomstrende Synergy-virksomhet.

Hun snakker i dag lidenskapelig med alle hun kjenner og møter om hva det hederlige Synergy WorldWide-selskapet står for, både når det gjelder produktene og forretningsmulighetene det tilbyr.

Sandra er det perfekte Synergy-teammedlemmet fordi hun bare med få ord kan beskrives som en lagspiller.  Ingen ting gleder henne mer enn å hjelpe og stå til tjeneste for andre.

«Grunnen til min suksess skyldes først og fremst min entusiasme for produktene og kompensasjonsplanen som er bygget på teamarbeid,» sa Sandra. «Jeg vil presentere mange flere for Synergy og dets fordeler. Mine mål, min helse og mitt liv har endret seg til det bedre.»

Hun ser frem til en fremtid med Synergy, og vet at med støtten fra partneren Klaus og datteren Nina, er alt mulig.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us