Elite Honors-medlemmer i rampelyset


Nå som Elite Honors er godt i gang, har teammedlemmene bygd opp enda sterkere virksomheter gjennom å definere månedlige mål.

I juni ble 383 teammedlemmer i Europa Elite Honors-kvalifiserte. Dette betyr at minst 383 nye distributører ble innmeldt, og at mer enn 1000 kunder tok i bruk Synergy-produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifiserte, oppdager at inntjeningsmodellen under Elite Honors var nettopp det virksomhetene deres manglet.

Gratulerer til de mange som har lyktes gjennom Elite Honors hittil! Her er noen uttalelser fra Elite Honors-kvalifiserte om hvordan de har lyktes med systemet:

Liz James, Storbritannia og Nord-Irland
Elite Honors-kvalifisert åtte ganger

Den åtte ganger Elite Honors-kvalifiserende Liz James, som er velsignet med en positiv holdning, en lidenskap for å hjelpe andre og en sterk arbeidsetikk, har funnet Synergy WorldWide som sin ideelle nisje. Nettverksmarkedsføring er et relativt nytt konsept for Liz. Når hun våkner hver dag, er målet hennes å gjøre et positivt inntrykk, takket være hennes vilje til å lære og forbedre sine ferdigheter.

Liz er imponert over Synergys integritet som selskap. Hun sa at det å arbeide med Synergy, skaper et hyggelig og morsomt miljø som bidrar til å endre liv på en positiv måte. Elite Honors har dessuten oppmuntret henne til å videreføre den positive påvirkningen hun har til andre.

«Elite Honors har utvilsomt hjulpet meg med å foregå som et eksempel,» sa Liz. «Jeg har forpliktet meg til å bidra til teammedlemmenes suksess, og jeg tror at jeg hjelper dem til å bli mer fokusert, tilfreds og motivert ved å legge alt til rette for deres fremstøt mot egne mål.»

Jolanta Nalewaj, Polen
Elite Honors-kvalifisert sju ganger

Phytolifes helsefordeler førte opprinnelig Jolanta til Synergy, og før hun visste ordet av det, brukte hun og familien hennes alle Synergy-produktene regelmessig. Jolanta har alltid likt å møte nye mennesker, noe som gjør Synergy til den perfekte muligheten for henne.

Jolanta er medlem av Elite Honors Club, og hun har tillit til Elite Honors-systemet fordi det får teammedlemmene til å strebe etter å lykkes.

«Elite Honors bidrar virkelig til å forbedre forretningsregelmessighet, noe som er viktig i denne bransjen,» sa hun.

Teresa Karczmarczyk, Polen
Elite Honors-kvalifisert seks ganger

Teresa startet sitt første foretak innen nettverksmarkedsføring for 25 år siden, og var veldig stolt da hun sluttet seg til Synergy. Teresa har nå kvalifisert seks ganger til Elite Honors, og har tro på Synergys fremtid. Hun er også glad for å være en del av noe større enn seg selv som kan hjelpe så mange.

Teresa har klokketro på Elite Honors, og har full tillit til systemet og de mulighetene det gir teammedlemmer som er villige til å gjøre en innsats.

«Det var veldig lett for meg å kvalifisere til Elite Honors,» sa Teresa. «Selskapet har eksepsjonelt bra produkter til en svært gunstig pris, foruten at vi mottar kompensasjoner når vi anstrenger oss litt ekstra for virksomheten vår. Det er ikke vanskelig å kvalifisere til Elite Honors når man får være en del av noe så fantastisk.»

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us