Tilbakeblikk på Summit 2016


Arrangementet som samler Synergy WorldWide Europe hvert år er over for denne gang, og i år gjorde Summit 2016 mye mer enn å bare samle Synergy-teammedlemmer fra de europeiske markedene. Det var det første steget i en innsats for å forene teammedlemmene globalt rundt ett budskap og ett produktsystem.


Det var nesten 1500 teammedlemmer som deltok, og dermed ble Summit 2016 i Wien det største Synergy Europe-arrangementet til dags dato. Wiener Stadthalle surret med Summit-deltakere allerede torsdag 22. september. Teammedlemmene var ivrige etter se hva som foregikk, møte gamle venner og delta på velkomstmottakelsen med rød løper. Festlokalet var fullpakket med teammedlemmer som danset til musikk som ble spilt av en live DJ. Deltakerne fikk også se en Mozart-imitator, profesjonelle dansere, levende statuer og karikaturkunstnere. Denne actionfylte festen satte den perfekte stemningen for alle de kommende Summit-øktene.

Den første samlingen startet 23. september med den årlige nasjonsparaden, fulgt av inspirerende ord fra Synergy-president Dan Norman og grunnlegger Dan Higginson. Begge pratet om hvor Synergy har vært og hvor selskapet er på vei, i tillegg til å presentere de 5 grunnpilarene for suksess — kompensasjonsplan, produkt, lederskap, bedriftsstøtte og forretningssystem. Disse fem grunnpilarene kom opp flere ganger under Summit-presentasjonene for å formidle strukturen til et vellykket nettverksmarkedsføringsselskap. Den første økten endte med kanskje den mest verdifulle presentasjonen, og den de fleste kanskje hadde sett mest frem til under hele Summit, nemling lanseringen av Elite-helse. Chief Executive Officer Greg Probert introduserte Elite-helse og det tilhørende produktsystemet — Rense, Styrke og Beskytte — som Synergys fremtid. Teammedlemmene hastet avsted til Summit-butikken etter økten for å kjøpe det tidsbegrensede tilbudet på Purify Kit, som ble utsolgt på mindre enn tre timer.

Den andre økten begynte med forskningssjef dr. Matthew Tripp, som øste av sin ekspertise da han
snakket om hvordan man oppnår Elite-helse gjennom mikrobiomet. Han gikk inn på vitenskapen bak Synergys nye Purify Kit-produkter og forklarte hvordan disse produktene fungerer hver for seg og sammen for å rense mikrobiomet. Etterpå ga markedsføringsdirektør Aaron McCain en prøvesmak på Synergys nye digitale verktøy, deriblant Synergys nye nettsted, forenklet kjøpe- og påmeldingsopplevelse, nye replikerte nettsteder og et nytt og brukervennlig back office for Pulse (lanseres senere i år). Deretter ble høytpresterende Elite Honors-kvalifiserte og de som har opptjent Go Elite-bonus anerkjent, fulgt av en presentasjon fra en av de mest vellykkede Elite Honors-kvalifiserte, Pearl Executive Franz Friess. Han lærte teammedlemmene hvordan de skal doble ved å kombinere Elite Honors-forretningsmodellen og Purify Kit. Triple Presidential Executive Mark Comer avsluttet økten og dagen ved å trekke paralleller til Synergy Sør-Korea, før det markedet hadde eksplosjonsartet suksess, og Synergy Europe i dag. Nå som selskapet har et definert produktsystem og et felles budskap, er Synergy Europe klar for eksplosiv vekst!

Senere den kvelden ble VIP-mottakelsen avholdt på Hotel Imperial i en pyntet og elegant atmosfære — perfekt for Synergys Elite. Nye og tilbakevendende kvalifiserte var kledde for anledningen, koste seg sammen med toppledere og spiste god mat.

Lørdagen begynte med en spesiell gruppeøkt om hvordan man beskytter Synergy-forretningen sin med Chief Compliance Officer Richard Strulson. Deretter begynte den tredje Summit-økten med inspirerende ord om lederskap fra Double Presidential Executive Dianne Leavitt. En gruppe med Europas toppledere samlet seg på scenen for en paneldebatt som tok opp emner knyttet til de fem grunnpilarene for suksess, fulgt av anerkjennelse av nye teamledere, Team Managere og Team Directors. Økten ble avsluttet etter at Carmelo D'Anzi, Vice President Europe, beskrev sin visjon for Synergy Europe, og kom med en handlingsoppfordring til alle i salen i håp om å gjøre denne visjonen til virkelighet.

Under sitt første European Summit begynte Triple Presidential Executive Yun Tae Hwang fra Sør-Korea den fjerde økten med å fortelle om hva som har vært nøkkelen til at han har lyktes. Publikum lyttet intenst til Yun Tae da han avdekket hvordan han har vært i stand til å finne stor suksess med nettverksmarkedsføring. Hans presentasjon var den perfekte starten på avslutningen av nok et fantastisk Summit. Tradisjonen tro var årets høyestpresterende teammedlemmer stjernene under den fjerde økten. For første gang i Europe Summits historie ble årets topprekrutterer og årets forretningsutvikler anerkjent. Fem Team Elite-vinnere og ni Legacy Award-vinnere ble også kalt opp på scenen for å motta belønningene sine. Til slutt ble de nyeste medlemmene av Million Dollar Club, Øistein Bekkvang og Stefan Patrik Kristoffersen fra Norge gratulert, fulgt av nye Pearl Executives Robert Suppan fra Østerrike og Teri Rigby fra Storbritannia – og så sist men ikke minst, Synergys nyeste Diamond Executive, Bart Woodcook fra Spania.

Synergy-grunnlegger Dan Higginson var den siste til å innta scenen. De rørende ordene hans oppmuntret teammedlemmene i Europa til å gjøre Synergy til et av de fremste nettverksmarkedsføringsselskapene i bransjen med Elite-helse-budskapet. Summit 2016 er starten på noe stort for Synergy Europe! Takk til alle som deltok og gjorde det til en stor suksess.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us