Ny Pearl Executive: Fernando Gatti


Fernando Gatti har store drømmer for Synergy og den voksende organisasjonen sin. Målsetningen hans er at alle skal kjenne til Synergy WorldWide og ha minst 100 Team Directors og 20 Pearl Executives som sine underordnede direkteselgere innen fire år. Planene hans om å hjelpe dusinvis av personer med å få viktige forfremmelser har lite å gjøre med hans personlige suksess og alt å gjøre med å hjelpe familier med å trives fullstendig i alle aspekter av livet.

Fernando ble født i Italia og han og familien hans flyttet til Sveits da han var ung. Der gikk han på kostskole og hadde muligheten til å få en flott utdannelse. I løpet av livet har Fernando likt å holde på med golf, sykling og reising og blir rost oppi skyene som en fenomenal taler og trener.

Fernando er tidligere fotballspiller og har eid et treningsstudio og har vært involvert i nettverksmarkedsføring i 27 år, som han sier er den ideelle bransjen for ham. Han setter pris på det faktum at vellykkede bedrifter innenfor nettverksmarkedsføring må drives ved bruk av følgende verdier: Respekt, lojalitet og ærlighet. I tillegg skaper nettverksmarkedsføring en plass hvor alle involverte blir satt pris på.

«Det er ikke nok å ha gode produkter og en interessant kompensasjonsordning», sier Fernando. «Årsaken til suksessen er at bedriften og teammedlemmene har de samme prioriteringene. Synergy har en lang tradisjon med dette.»

Men kompensasjonsplanen ikke er alt og Fernando er opprømt over Synergys unike plan. Det er viktig at teammedlemmer som nettopp har startet i bedriften, kan se frukten av sitt eget arbeid. Ved å la personer med små organisasjoner tjene kommisjoner, viser Synergy veien til suksess og etablerer stabilitet. Fernando understreker også viktigheten av å opprette et solid kundegrunnlag — omkring 75 prosent av hele teammedlemmets organisasjon — som lojale teammedlemmer kommer fra.

«Synergy har alle de karakteristiske trekkene til en fremtidsrettet bedrift», sier Fernando. «Ledelsen bryr seg om detaljene, produktene er flotte, vi har forskning og utvikling og bedriften viser en stor respekt for selgerne.»

Men hvorfor bør man bli en del av Synergy nå? Fernando sier han har en langsiktig visjon som han mener han kan utføre gjennom Synergy WorldWide.

«I Synergy, fant jeg et miljø som er enkelt og velkjent,» sier Fernando. «Og jeg kan forsikre dere om at jeg vil gjøre det som trengs for å gjøre Synergy stort.»

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us