DATOER FOR «OPPLEV SYNERGY» ER SATT


I år inviterer vi deg til «Opplev Synergy» 11.–15. juni for de som har kvalifisert seg for dette eksklusive arrangementet!

De kvalifiserte flyr til Salt Lake City, Utah den 11. juni, der et opplevelsesrikt arrangement som inneholder alt som har med Synergy å gjøre, begynner. I løpet av oppholdet får gjestene våre besøke hovedkontoret til Synergy, tilgang til Hughes-senteret for forskning og utvikling, en omvisning i Synergys produksjonslokaler, og mye mer. Vi lover deg en uforglemmelig opplevelse!


HVORDAN KVALIFISERES JEG?


Tremåneders kvalifikasjonsperioden for 2017 starter nå! Du trenger bare å oppnå det følgende mellom januar og mars for å kvalifisere til denne opplevelsen:

1.     Oppnå et volum på minst 600 CV i Tracking Center 1 (TC1) hver måned
2.     Oppnå minst 600 CV i registreringer hver måned
3.     Oppnå minst 3000 CV i TC1-volum i løpet av de tre kvalifikasjonsmånedene
4.     Oppnå minst Silver Pin-tittel ved kvalifikasjonsperiodens utløp

HVA ER INKLUDERT I OPPLEV SYNERGY 2017?


Alle som kvalifiserer vil få alle utgifter dekket ved ankomst i Salt Lake City, Utah. Det inkluderer fire netter på et hotell, måltider, transport til og fra flyplassen, samt lokal kollektivtransport under oppholdet. Kvalifiserte personer må dekke flybillettene selv.

Som selskap ser vi allerede frem til å ta deg i mot. Dersom du har spørsmål om de ovennevnte kvalifikasjoner eller om Opplev Synergy-arrangementet generelt, kan du kontakte kundeservice eller General Manager for ditt område.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us