ProArgi-9+ er omtalt i Physicians' Desk Reference 2017


The 2017 Physicians’ Desk Reference (PDR) has been published! It is the fourth consecutive PDR that features acclaimed Synergy product ProArgi-9+!

The 71st edition of the PDR contains approved drug and supplement label information in addition to hundreds of full-color product images, including a photo of ProArgi-9+. Hver produktbeskrivelse omfatter dosering, bivirkninger med mer.

I PDR står det at arginin-tilskuddet ProArgi-9+ har verdens høyeste kvalitet og videre at ProArgi-9+ er formulert i samarbeid med ledende forskere og kardiovaskulære spesialister, som har utført omfattende forskning på riktig bruk av l-arginin for å bedre hjertehelsen.

På bakgrunn av at PDR er tilgjengelig i biblioteker, bokhandler, apoteker og klinikker og er et viktig hjelpemiddel for blant annet leger og medisinske spesialister, gir omtalen av ProArgi-9+ Synergy WorldWide verdifull kredibilitet og synlighet i markedet. Vi oppfordrer våre teammedlemmer til å benytte dette som et viktig poeng når de inviterer andre til å bruke Proargi-9+ for å dra nytte av de effektive ingrediensene og leve et sunnere liv.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us