Minna Eerikäinen ny Jr. Sales Area Manager i Norden


Synergy WorldWide er begeistret over å kunngjøre det nyeste tilskuddet til ledergruppen i Synergy Europa. Minna vil overvåke Synergys nordiske markeder, som har en spennende fremtid med Minna ombord. Født og oppvokst i Finland, er Minna dyktig i engelsk, finsk og svensk.

Minna har bred erfaring innen salg, markedsføring og kunderelasjoner. Før hun begynte i Synergy WorldWide, jobbet Minna som prosjektleder for det globale sportsmerket Adidas, og administrerte bygging av merkevare og salgsvekst i Finland.

Minna har en bachelorgrad i internasjonal business fra Haaga-Helia University of Applied Sciences, og en grad fra Business School University i Estland, der hun tok hovedfag i kundebehandling og kommunikasjon.

Minna ser frem til å møte alle de dyktige lederne i Norden, og  er spent på å starte sin reise med Synergy. Du kan forvente å se henne snart dine respektive markeder. Minna vil rapportere til salg- og markedsføringsdirektøren i Europa, Benjamin Clarholm-Anton.

Erfaringen Minna sitter med innen markedsføring og salg, går hånd i hånd med Synergys strategi, og gjennomføringen av Elite Health. Hun vil være en stor ressurs for Synergy i Finland, Norge, Sverige, Danmark og Island. Vi ser frem til å jobbe med henne!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us