BEKENDTGØRELSE AF LEGACY RETREAT 2018


Som en gruppe fra en af Stillehavsøerne siger: Bula!

Det betyder hej, farvel, velkommen, kærlighed og meget mere. Du skal sætte dette ord ind i din mentale ordbog, når du kvalificerer dig til Legacy Retreat 2018, fordi vi skal til FIJI!

Kom med os d. 25.-30. april 2018 til hjertet af det sydlige Stillehav, hvor du finder hvide strande, krystalvand, luksus og komplet afslapning.

På Fiji føles det som om, at tiden går langsommere, for bedre at passe til landets rolige tempo. Landet består af mere end 300 øer. Der er så mange ting at se og eventyr at opleve på Fiji, at det er svært at bestemme sig for, hvor man skal begynde! Denne destination er en absolut drøm for enhver rejsende, især når du rejser med Synergy WorldWide.

Vi ønsker ikke, at du går glip af den kommende Legacy Retreat, forpligt dig nu for at kvalificere dig til arrangementet! Kvalifikationsperioden er fra d. 1. januar til d. 31. december 2017.

Klik her for at lære, hvordan du kan kvalificere dig til Legacy Retreat 2018.


DIN FIJI RESORT-DESTINATION
InterContinental Fiji Hotel & Resort er inspireret af en traditionel fijiansk landsby og har fantastiske faciliteter placeret blandt kokosnødder og 35 hektar med lokal flora. Nyd den fijianske gæstfrihed ved Natadola Beach, en strand i verdensklasse, eller dyk blandt strålende koraller, slap af i svømmebassinerne og spaet, eller nyd 18 huller på den PGA-godkendte golfbane. InterContinental Fiji Hotel & Resort bliver dit hjem under dette vaskeægte luksus-retreat.

Selvfølgelig kommer de mindeværdige øjeblikke fra et Synergy Legacy Retreat ikke kun fra hotellets pragt eller den betagende udsigt. Med Synergy får du en bred vifte af aktiviteter og eventyr at vælge imellem, lækre måltider samt chancen for at nyde selskab med Synergys højeste elite og dedikerede ledere.

Sæt kurs mod øerne. Kvalificer i år og oplev Fiji i stil. Vi ser frem til at belønne dig med paradis i 2018.

For at se en kort video fra 2017 Legacy Retreat i Monaco skal du klikke her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us