SUMMIT 2017: PÅMELDING


2017 Synergy Europe Summit kommer snart. Ikke gå glipp av de spektakulære mulighetene som denne begivenheten tilbyr og pass på at du melder deg på i dag.

For mer informasjon om begivenheten og byen Barcelona, besøk den offisielle 2017 Summit siden.
For å kjøpe en billett eller for å registrere en billett du tidligere har kjøpt, følg trinnene nedenfor:

FOR Å REGISTRERE EN BILLETT
Mange av dere kan ha kjøpt en billett til 2017 Summit ved deltakelse i en tidligere Synergy-begivenhet. Fantastisk! Det neste trinnet er å registrere billetten slik at vi kan ha navnelappene og materialet for begivenheten klare til du ankommer.

Trinn 1. Besøk Summit Registreringssiden og trykk på den grønne REGISTER knappen (REGISTRERINGS) som befinner seg øverst til høyre på skjermen.


Trinn 2. Velg 1 billett fra valget “Pre-Purchased Ticket” (Forhåndskjøpt billett) og trykk på “CHECKOUT” (UTSJEKKING)
MERK: Kun en forhåndskjøpt billett kan registreres om gangen.

Trinn 3. Fyll ut feltene for krevd informasjon for “Your Information” (Din Informasjon), “Ticket 1 – Pre-Purchased Ticket” (Billett 1 – Forhåndskjøpt billett), og “Other Information” (Annen Informasjon).

Trinn 4. Under avsnittet “Other Information” (Annen Informasjon). Legg inn billettkodene i feltet nederst på siden.

Trinn 5. Trykk på “Complete Registration” (Fullfør registrering)

Trinn 6. Gjenta trinn 2-5 om du skal registrere mer enn en billett.


FOR Å KJØPE EN BILLETT
Om du ikke har kjøpt en billett/billetter til denne begivenheten ennå kan du begynne ved å besøke registreringssiden:

Trinn 1. Trykk på den grønne REGISTER knappen (REGISTRERINGS) som befinner seg øverst til høyre på skjermen (se ovenfor).

Trinn 2. Fra rullegardinmenyen, velg “Summit Registration 129 Euros” (Summit Registrering 129 Euro) sammen med hvor mange billetter du ønsker å kjøpe. Trykk deretter på “CHECKOUT” (UTSJEKKING)

Trinn 3. Fyll ut den nødvendige informasjonen for hver billett (Navn, e-post, Team Member ID-nummer etc.), deretter trykk på “Complete Registration” (Fullfør registrering)

Trinn 4. Du vil motta en bekreftende e-post som informerer deg om at registreringsprosessen er fullført.

2017 Barcelona Summit vil bli en historisk begivenhet. Vær med oss idet vi lanserer nye produkter og nye programmer, hør på toppledere fra hele Europa idet de deler sin erfaring og ekspertise for hvordan en mer lønnsom virksomhet er utviklet, og vær en av de første til å høre fremtiden for Synergy WorldWide da den er annonsert på scenen. Ikke gå glipp av denne muligheten til å feire med oss i Barcelona. Meld deg på i dag!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us