REIDUN DALHEIM INNLEMMET I MILLION DOLLAR CLUBEn av de største øyeblikkene på toppmøtet 2017 var anerkjennelsen av en fenomenal dame som har vært en pågående suksess i Synergy Europa i mange år. Reidun Lydersen Dalheim, en Pearl Executive, er en beundret leder som nettopp tjente sin første million dollar gjennom selskapet.

Denne prestasjonen er et direkte speilbilde på hvor mye lidenskap Reidun har for Synergy WorldWide og dets produkter. Arbeidet hun har gjort for å nå denne milepælen er enorm! Det var en ære å gratulere henne på scenen i Barcelona.

Reidun har vært et konkurransemenneske hele livet. Hun elsker sport—alt fra ski til billøp—og selv om hun ikke bruker bakkene eller gatene lenger, finner hun alltid en måte å la sitt konkurranseinstinkt skinne gjennom. Synergy driver henne frem ved å konkurrere med seg selv og presse grensene.

Det var hennes konkurranseinstinkt som ledet henne til dette øyeblikket: å bli en medlem av Million Dollar Club.

«Dette betyr jeg har nådd målet mitt,» sier Reidun. «Dette viser at jeg har vært istand til å hjelpe tusenvis av mennesker til å få et bedre liv.»

Å ha spesialisert seg innen komplementær medisin i over 30 år, har Reidun mesteparten av livet sitt hjulpet mennesker å finne Elite Health.

Etter å ha blitt introdusert til Synergy WorldWide i 2009, begynte Reidun å teste Synergy-produkter og resultatene hun opplevde var utrolig. Fra da av følte hun seg trygg på å anbefale de samme produktene til sine klienter. Reidun har hatt, og har fortsatt, mange flotte opplevelser med Synergy. Hun bruker mye tid på å lære andre om Synergys produkter samtidig som hun organiserer et ekstremt lojalt team som har forpliktet seg til å hjelpe mennesker få livskvalitet som er rikere og bedre.

Heldigvis er bilturer en av Reiduns favorittsysler, som gjør at det ikke blir noe problem å kjøre over alt i Nord-Norge for å støtte distributørene sine og dele Synergys muligheter. Takket være den økonomiske friheten Reidun har opparbeidet med sin Synergy virksomhet, sier hun at hun har muligheter til å ta mer ferie, og har lært at dette ikke ville vært mulig ellers.

Reiduns hovedmål er å hjelpe alle til å oppnå suksess. Hun ser frem til å en enda mer givende fremtid, ikke bare for seg selv, men også for sitt team som fortsetter å bygge sin virksomhet med Synergy WorldWide.

«Min ambisjon er å jobbe som vanlig med Synergy, hjelpe mennesker få bedre helse.»

Nok en gang, gratulerer til Reidun!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us