TJEN ELITE HONORS-BONUSENHvis en bonus på opptil 600 € lyder spennende, så har vi den perfekte kampanjen for deg! Elite Honors Bonus er en ekstra belønning for din virksomhetsbygging i november til desember. Slik kan du tjene den:

For de første 300 €:
  1. Være kvalifisert for Elite Honors og
  2. Sponse tre nye teammedlemmer, som hver aktiverer med 200 CV eller mer.
Doble pengene! For ytterligere 300 €
  1. Være kvalifisert for Elite Honors og
  2. Sponse tre nye teammedlemmer til (totalt seks) Hver aktiverer 200CV eller mer.
Noen klarer kanskje å tjene hele denne bonusen innen slutten av november! Trenger du mer tid? Ikke noe problem. Du har til slutten av desember med å sponse dine tre eller seks nye teammedlemmer, men husk: du må være Elite Honors-kvalifisert for at dine nye innmeldinger skal telle! Se nedenfor for eksempler.

Husk at denne kampanjen avsluttes når 2018 begynner, så avslutt året med en sterkere Synergy-virksomhet og litt ekstra penger i lommen!

For å lære hvordan du kvalifiserer for Elite Honors, klikk her. For mer informasjon om denne kampanjen, kontakt oss i dag.

EKSEMPLER PÅ PROMOTERING
Eksempel 1
I november er John kvalifisert for Elite Honors og sponser tre nye teammedlemmer, hver med 200 CV.  Som et resultat er John kvalifisert til å tjene € 300 Elite Honors Bonus! Dette vil bli betalt med novemberprovisjonene i desember.

I desember sponser John tre nye teammedlemmer, hver med 200 CV. Han er også Elite Honors-kvalifisert i desember, slik at John kvalifiserer til å tjene en nye € 300 Elite Honors Bonus! Dette vil bli betalt med desemberprovisjonene i januar.

Eksempel 2
Diego er kvalifisert for Elite Honors i november og desember. Han sponser to nye teammedlemmer i november og fire nye teammedlemmer i desember, hver med 200 CV i aktiveringsvolum. Siden Diego har sponset totalt seks nye teammedlemmer i løpet av kvalifiseringsperioden, mens han er Elite Honors-kvalifisert begge måneder, derfor kvalifiserer han seg også for den maksimale Elite Honors Bonus Promotion på € 600, som vil bli betalt i januar.

Eksempel 3
Sara er ikke Elite Honors-kvalifisert i november, så hun er ikke kvalifisert for noen Elite Honors Bonus utbetaling i november, uansett hvor mange hun sponser den måneden. Men i desember er hun kvalifisert for Elite Honors, og sponser fire nye teammedlemmer samme måned, hver med 200 CV i aktiveringsvolum. Sara kvalifiserer for en € 300 Elite Honors Bonus Promotion, som vil utbetales med desemberprovisjonene i januar.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us