SPESIALRABATT PÅ SUMMIT-REGISTRERING!


Summit Europa 2018 er rett rundt hjørnet, og der vil vi fokusere på hvordan vi kan løfte (“elevate”) helsen vår, forretningen vår og hverandre. Ikke glem at prisen for registrering øker 1. juli. Ikke vent på høyere pris — nå får du den rimeligste billetten!

Du kan faktisk spare mye på å registrere deg i dag. Fra og med i dag kan du spare 15 euro EKSTRA på den allerede lave “Early bird”-prisen, ved å bruke denne kampanjekoden:

"ELEVATENOW"

Denne kampanjekoden gjelder bare for de første 100 brukerne, og den utløper 1. juli! Har du en venn eller gjest som ikke er registrert enda? Ikke la dem gå glipp av denne spesialrabatten!


Vi går og gleder oss hvert eneste år til å delta på Summit for å danne oss et bilde over vårt enorme potensiale, og for å få et større perspektiv over vår forretning og muligheten til å oppnå maksimalt velvære ved hjelp av Elite Health. Gå ikke glipp av muligheten til å lære av flere av Synergys mest suksessfulle forretningsbyggere og oppleve hvorfor Synergy WorldWide er så forskjellig fra alle andre.

For mer info om Summit Europa 2018, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us