Flotte Synergy-begivenheter verden rundt

Synergy er snart inne i sitt tjuende driftsår, og fremdriften vi opplever nå har aldri vært sterkere. Fra beskjedene kår har Synergy Worldwide vokst til å bli et globalt nettverk av entreprenører som deler Elite-helse med alle rundt seg. Dette ville ikke vært mulig uten våre fantastiske Team-medlemmer og ledere vi har rundt om i verden.

Mange besøksgrupper har i år fått muligheten til å se seg rundt i Synergy sitt nye globale hovedkvarter. Vi har merket oss positive reaksjoner når besøkende oppdager at vi ligger bare et steinkast unna Hughes Center, for våre gjester setter pris på den vitenskapelige integriteten bak produktene vi tilbyr. Vi ser frem til å ta imot flere besøkende i tiden fremover.

“Jeg er stolt av hvor langt vi har kommet som selskap, og av menneskene som gjør det til hva det er. Jeg er også optimistisk med tanke på fremtiden. Med et nytt kontor, nye rekorder i Asia, nye ledere i Nord-Amerika og ny energi fra vår CEO Terrence Moorehead, ser jeg for meg en lang og framgangsrik fremtid.”
–Dan Norman, Synergy WorldWide President

NYLIGE HENDELSER I WORLDWIDE-FAMILIEN:


Synergy Korea “Blossom”-konferansen


I november ble enda en spennende konferanse avholdt i Sør-Korea, Synergys største marked. Ikke bare var konferansen en suksess med tanke på oppmøte (ca. 5500 energiske besøkende), men den fikk også stor betydning grunnet antallet Team-medlemmer som mottok prestisjetunge prestasjonspriser. Et bemerkningsverdig øyeblikk var da Korea delte ut to nye Presidental Executive-priser og to Double-Presidental Executive-priser. I tillegg til Presidental-prisene - Synergys høyeste utmerkelser - ble det også utnevnt nye Diamond, Emerald og Pearl Executives. Koreanske Team-medlemmer imponerer stort!

Dette arrangementet markerte også den første anledningen Synergys Team-medlemmer har fått til å møte Terrence Moorehead. De fikk muligheten til å lære av Lynda Hammons. Det var en sjanse til å feire suksessen oppnådd i 2018, men først og fremst var det et motiverende øyeblikk som inspirerte alle til å vokse videre i 2019 og fremover.

Synergy Europa “Elevate”-konferansen

Team-medlemmer og ledere fra hele Europa møttes i Torino, Italia, i høst for å lære mer om hvordan de kan ta sin helse og virksomhet til nye høyder. Flere presentasjoner var dedikert til mikrobiomets kraft og viktigheten av en sunn, velfungerende kjerne.

Det ble holdt flere presentasjoner om mikrobiomets kraft og hvor viktig det er å ha en sunn og velfungerende kjerne. Nye verktøy og produktkunnskap ble godt tatt imot, og konferansen representerte Synergy sitt potensiale i Europa med suksess. Vi ser frem til å vokse videre i disse markedene, og til å se Team-medlemmene våre forandre livene sine til det bedre.

Synergy Japan nøt Utah

Synergy Headquarters tok nylig imot en gruppe ledere fra Japan for å feire deres resultater. De kvalifiserte Team-medlemmene tilbrakte tid i Moab, hvor de fikk en rundtur i Arches National Park. I tillegg fikk de tilbringe tid på vårt hovedkvarter med en omvisning av den nye bygningen. De fikk besøke Hughes Center, der de fikk lære fra våre forskere. De fikk en omvisning av anlegget i Spanish Fork, hvor de lot seg imponere over det viktige arbeidet som foregår der. Det var en flott mulighet for Synergy til å takke og motivere de spesielle gjestene.

Synergy Japan Symposium med Lynda Hammons

Visepresidenten for kvalitetssikring, Lynda Hammons, har fortsatt sine verdensomspennende reiser, og nylig holdt hun en presentasjon for en stor gruppe i Japan. Denne gruppen av Team-medlemmer og gjestene deres kom for å lære om den strenge prosessen alle Synergys produkter må gjennom for å kunne kvalitetssikres.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us