ProArgi-9+ omtalt i 2019 PDR


ProArgi-9+ har nok en gang blitt inkludert i den nyeste utgaven av Prescribers’ Digital Reference (PDR). PDR er tidligere kjent som Physicians’ Desk Reference. Innlemmelsen i PDR gjør det enda enklere for folk å oppdage de enorme fordelene de får med vårt bestselgende produkt.

I mer enn 70 år har leger og helsepersonell over hele verden referert til PDR som den autoritære kilden når det gjelder informasjon om medisiner og reseptbelagte substanser. Nå tilgjengelig eksklusivt i digitalt format, brukes 2019-utgaven av håndboka fortsatt i bortimot hvert eneste legekontor, apotek, klinikk og bibliotek. Ingen medisinsk oppslagsverk er mer oppdatert, anerkjent eller respektert. PDR inneholder informasjon fra emballasje og pakningsvedlegg, doseringsinstruksjoner, bilder og mye mer.

Vi håper denne oppmerksomheten vil oppmuntre flere til å oppdage og spre kunnskap om ProArgi-9+ og produktets store nytteverdi for alle som vil opprettholde en sunn livsstil.


“ProArgi-9+ er l-arginintilskuddet som holder høyest kvalitet på verdensbasis. Denne egenutviklede formelen kombinerer l-argininets sterke kardiovaskulære fordeler med forskjellige overlegne hjertehelseingredienser for å gi ditt kardiovaskulære system optimal støtte.

Formelen til ProArgi-9+ ble utviklet i samarbeid med ledende forskere og kardiovaskulære spesialister som har forsket bredt på hvordan man best kan bruke l-arginin for å forbedre hjertehelse."
Prescribers’ Digital Reference (2019)

Merk: 2019-utgaven av PDR med informasjon om ProArgi-9+ er kun tilgjengelig digitalt. Illustrasjoner som viser en fysisk bok er kun ment som referanse til det tradisjonelle og lett gjenkjennelige formatet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us