Vision Retreat 2019
Oppsummert Med Video og Bilder


Synergy Europas Vision Retreat var en opplevelse for livet! Teammedlemmer fra hele Europa ble godt mottatt ved Synergy sitt hovedkontor i U.S.A. Under oppholdet fikk de en dypere kjennskap til Synergy WorldWide, i tillegg til at de fikk oppleve Utahs verdensberømte fjellandskap.

Deltagerne ble tatt med på omvisninger i Synergys avanserte og topp moderne produksjonsanlegg og Hughes Center for Research and Innovation. De ble introdusert for Hughes Center for Research & Product Development sin Manager, Dr. Noah Jenkins. Han forklarte noe av vitenskapen som ligger til grunn for mange av Synergys topprodukter, etterfulgt av en intim spørsmål-og-svar-runde. Lynn Ohman, Executive Director i Europa, diskuterte nye strategier som vil legge føringer for Synergy Europa i kommende måneder. EU General Managerne Rob Lord, Marcin Jez og Adele Pastore delte sine fremtidsvisjoner og feiret måloppnåelsene til alle som kvalifiserte seg til å bli med på Vision Retreat. Påfølgende dag dro gruppa til Park City, Utah for en innholdsrik og morsom dag med bowling, alpine aktiviteter, shopping og utmerket mat.

Vi er stolte av hvert eneste individ som deltok på Vision Retreat, og vi er overbeviste om at Synergy Europas fremtid ligger i hendene til disse fremtidige lederne. Hver eneste deltager reiste hjem med en større forståelse av hvorfor Synergys produkter holder den høyeste kvaliteten og innehar den beste kombinasjonen av vitenskap og natur i verden. Vi ser frem til neste års Vision Retreat og håper at DU blir med!

Bla gjennom Vision Retreat 2019-fotoalbumet HER.

NESTE TUR? – LEADERSHIP RETREAT 2020

Du er herved invitert til å feire sammen med Synergy i Tyrkia til neste år. Sørg for å sette deg inn i de nye og oppdaterte retningslinjene for kvalifisering – de er utformet spesifikt for å hjelpe deg å nå nye høyder når det kommer til suksess. Les mer om hvordan du kvalifiserer deg til Leadership Retreat her.

Og du, ikke glem: Tjen ekstra penger når du avanserer til Bronze, Silver og Gold. en beste tiden for å starte er nå! For mer informasjon om denne nye bonusordningen, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us