Reaktiver distributørstatus og få gratis frakt

Vintersesongen er over oss, og vi nærmer oss slutten av et helt fantastisk år med stormskritt. Hjelp Synergy med å gjøre vårt tyvende år til det beste hittil! Benytt deg av denne unike kampanjen og gjør årets desember til en måned du aldri vil glemme.

Vi hos Synergy gleder oss over å endelig kunne dele reaktiveringskampanjen med dere! Kampanjen innebærer at inaktive Teammedlemmer som har blitt overført til Preferred Customer-status, vil få muligheten til å reaktivere sin distributørstatus ved å legge inn en standard CV-kvalifiserende bestilling*.

Start prosessen i dag og få gratis frakt på “reaktiverings”-bestillingen!

Slik fungerer prosessen:

1. Send en formell og skriftlig forespørsel om å få din Synergykonto reaktivert til distributørstatus på e-post til Kundeservice.
2. Offisiell godkjenning vil bli etterspurt for deg i vår compliance-avdeling.
3. Når du har blitt godkjent, kan du fullføre prosessen ved å legge inn “reaktiverings”-bestillingen hos Synergys kundeserviceteam.

Inaktivt Teammedlem-protokollen ble introdusert i 2016 for å gi oss en klar oversikt over hvem som er aktive og inaktive i organisasjonene sine. Protokollen ble utviklet for å hjelpe Teammedlemmer å fokusere innsatsen sin på de som bygger aktivt, og følge opp de som ikke gjør det. For å lese mer om protokollen, klikk her.

Les mer eller begynn på prosessen i dag ved å ta kontakt med kundeserviceteamet vårt.

Merk: *Teammedlemkontoer vil bli gjennomgått i prosessen for å kvalifisere for dette tilbudet. Teammedlemkontoer må opprinnelig ha blitt aktivert med kvalifiserende aktiveringsbestilling og Business Manager-avgift. Kansellerte eller tidligere reaktiverte kontoer kan ikke benytte seg av dette tilbudet. Reaktiveringsbestillinger må inneholde minimums-CV for standardkvalifisering eller høyere (i.h.t. markedsstandard).

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us