Påmeldingen til Summit 2020 er nå åpen


Årets hovedbegivenhet er kun måneder unna! Besøk oss i Amstedam 16. – 18. oktober for Synergy WorldWides Europa Summit 2020. Meld deg på i dag for å delta på Summit og se frem til en opplysende og spennende helg på toppkonferansen 2020!

Den 16. arrangeres en VIP middag*, og den 18. se frem til å kunne delta på Monthly Mentor lunsjen*. Husk hvordan du kan kvalifisere til en invitasjon her.
*De kvalifiserte vil motta direkte invitasjon


Jo tidligere du registrerer deg, jo mer sparer du! Å kjøpe Early Bird-billetter betyr 30 € spart i forhold til generell adgang, og 50 € spart i forhold til prisen på stedet! Plasser er begrenset, så sørg for å sikre deg din plass så snart som mulig.

REGISTRERINGSOVERSIKT
Early Bird
3. februar - 31. mars
€99
Generell adgang
1. april - 15. september
€129
Nytt teammedlem*
3. februar - 15. september
€99
På stedet
16. - 18. oktober
€149

Kostnaden er per person og inkluderer tilgang til alle generelle sesjoner på Summit og velkomstgallaen. Hotell og transport er ikke inkludert.
*Nye teammedlemmer må ringe inn sin registrering til kundesenteret innen en måned etter at de har registrert seg som teammedlem for å få den rabatterte prisen.


Vi vil at du skal glede deg til turen til Amsterdam. For en best mulig opplevelse vil vi publisere et blogginnlegg for alle Synergy Summit-gjester, med noen av de beste hotellene i nærheten av arrangementstedet (RAI Amsterdam) eller i sentrum.

Summit er årets viktigste begivenhet - en sjanse til å bringe hele Europa sammen og lære om de utrolige produktene våre, (kanskje til og med noen nye), samt lære å bygge en enda sterkere Synergy-virksomhet. Dette vil du ikke gå glipp av!


Sett av tid i kalenderen din og planlegg Summit nå med en gang. Vi gleder oss til å se deg i Amsterdam!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us