Impact Foundation-stiftelsen donerer 25 000 USD til Vitamin Angels

Impact Foundation-stiftelsen etterstreber alltid å «dele naturens helbredende kraft». Med dette som hensikt har stiftelsen nå donert 25 000 amerikanske dollar til Vitamin Angels, en veldedig organisasjon som bidrar med hjelp og støtte til barn og gravide kvinner over hele verden.

«Med Vitamin Angels’ hjelp vil donasjonen vår forsyne 100 000 barn med livsviktig næring», sier Nate Brower, President i Impact Foundation. «Vi gleder oss stort over å inngå partnerskap med denne flotte organisasjonen. De gjenspeiler virkelig vår misjon; Å spre naturens helbredende kraft.»

Vitamin Angels forsyner mødre og barn med livreddende vitaminer som reduserer forekomsten av forebyggbare sykdommer, blindhet og dødsfall. Organisasjonen når ut til mer enn 70 millioner individer i mer enn 70 land, og er rangert av Charity Navigator som en av de ti beste humanitære hjelpeorganisasjonene. Vitamin Angels er en støttespiller med gjennomgående godt rykte, som Impact Foundation-stiftelsen er stolt av å inngå partnerskap med.


Om Impact Foundation-stiftelsen
Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine deler villig av naturens helbredende kraft med de som trenger den gjennom Impact Foundation-stiftelsen. Stiftelsen jobber for å spre kunnskap om naturens helbredende evner, skaper meningsfylte muligheter for frivillighetsarbeid og spiller på lag med veldedige organisasjoner som deler våre visjoner og målsettinger.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us