Synergy-Teammedlem jobber med kongefamilie for å bidra i kampen mot COVID

I disse usikre tider trår mange individer til for å bidra med uvurderlig hjelp til dem som trenger det. Disse ekstraordinære menneskene fortjener anerkjennelse for sin uselviske innsats og omsorg for andre.

Jo-Ann Airikkala, et Synergy-Teammedlem med base i Surrey i England, har utvist eksepsjonell innsatsvilje i denne krisen. Sammen med en venn, Debi Peppin, startet Jo-Ann programmet Nourish Our Nurses, en innsamlingsaksjon designet spesielt for å hjelpe helsearbeiderne som står i bresjen i kampen mot COVID-19.

Nourish Our Nurses (NON) startet da Jo-Ann innså at mange helsearbeidere ikke fikk tak i dagligvarer da panikkhamstringen pågikk. Dermed tok hun saken i egne hender, og startet en dagligvareleveringstjeneste for å hjelpe helsearbeiderne.

Med god hjelp av et lite team med 16 frivillige og innsamlede penger fra en GoFundMe-side fikk NON raskt vind under seilene. Per i dag har NON levert mer enn 4000 poser med diverse dagligvarer til uunnværlige helsearbeidere på frontlinjene i løpet av de siste syv ukene.

De assorterte dagligvarene kjøpes inn fra butikker i nærområdet for å hjelpe små bedrifter, før de pakkes i poser av frivillige og leveres til forskjellige sykehus, akuttmottak og helsepersonell.

Jo-Anns bidrag ble nylig anerkjent av den engelske kongefamilien, ved at Hertuginnen av Wessex viste sin offentlige støtte til saken. Ikke nok med at Hertuginnen hjalp til med å fylle dagligvareposene, hun hjalp også til med å lage omsorgspakker som blant annet inkluderte kuponger donert av ulike bedrifter i nærområdet.

Ved hjelp av omtanke og medfølelse har Jo-Ann Airikkala kunnet hjelpe nærområdet sitt og bidra til å gjøre hverdagen til unnværlige helsearbeidere enklere. Jo-Ann og de frivillige som hjelper henne er et strålende eksempel på at empati kan inspirere til positiv endring. De viser verden hva det er mulig å oppnå ved hjelp av samarbeid og omtanke.

1 / 20
2 / 20
3 / 20
4 / 20
5 / 20
6 / 20
7 / 20
8 / 20
9 / 20
10 / 20
11 / 20
12 / 20
13 / 20
14 / 20
15 / 20
16 / 20
17 / 20
18 / 20
19 / 20
20 / 20

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us