Back To Business 2021

Ny sesong og en frisk start! Har du eller noen i teamet ditt tenkt på å reaktivere og jobbe som Synergy-distributør igjen? Nå har du den perfekte muligheten til å reaktivere. Det er enkelt, og du kan begynne å jobbe med en gang. Legg inn en reaktiveringsordre og nyt fleksibiliteten og mulighetene som følger med å være et Synergy Teammedlem.

Tilgjengelig for alle europeiske markeder til og med 30.06.2021. Kampanjen innebærer at inaktive Teammedlemmer som har fått endret status til kunde, vil få muligheten til å reaktivere sin distributørstatus ved å legge inn en standard CV-kvalifiserende bestilling*.

Slik fungerer prosessen:

1. Be om å få din Synergy-konto reaktivert til teammedlemstatus ved å kontakte kundeservice via telefon eller e-post.
2. Plasser din reaktiveringsordre med kundeservice.
3. Det er det, gratulerer! Vi er gleder oss til å kunne se deg vokse videre med oss.

Lær mer eller begynn på prosessen i dag ved å ta kontakt med kundeserviceteamet vårt.

Til informasjon: Inaktivt Teammedlem-protokollen ble introdusert i 2016 for å gi oss en klar oversikt over hvem som er aktive og inaktive i organisasjonene sine. Protokollen ble utviklet for å hjelpe Teammedlemmer å fokusere innsatsen sin på de som bygger aktivt, og følge opp de som ikke gjør det. For å lese mer om protokollen, klikk her.

Merk: *Teammedlemkontoer vil bli gjennomgått i prosessen for å kvalifisere for dette tilbudet. Teammedlemkontoer må opprinnelig ha blitt aktivert med kvalifiserende aktiveringsbestilling og Business Manager-avgift. Reaktiveringsbestillinger må inneholde minimums-CV for standardkvalifisering eller høyere (i.h.t. markedsstandard). Hvis en konto har vært inaktiv (kundestatus) i to år eller mer, kreves videre godkjenning fra Synergy-teamet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us