Be a forece med Synergy Worldwide Europa

La oss gå sammen mot vår Summit 2021! Bli med oss når Synergy Worldwide i partnerskap med Impact Foundation støtter UNICEF. 

Det å kunne gi noe tilbake til samfunnet og å kunne hjelpe de som trenger det er en viktig del av Synergy Worldwide og hva vi står for. Når vi nå gjøre oss klare for vår Summit, la oss marsjere sammen for en flott sak. 

Hvordan kan du donere?

1. Gi et bidrag på et valgfritt beløp ved å kontakte vår kundeservice eller ved å følge denne linken

Ved alle bidrag over €50 euro eller mer
     Får du som bidragsyter en eksklusiv profilert T-shirt
     I tillegg til ditt bidrag, vil Synergy donere €25 for hver 50. Euro du donnerer. 
        o Hvis du bidrar med €50 vil Synergy bidra med €25 i tillegg. Bidrar du med €100 vil Synergy bidra med €50.

2. Gjør dine 5 km! Du bestemmer selv hvordan du ønsker å gjennomføre. Gå 5 km en dag eller i løpet av en uke. Løp eller gjør en kombinasjon av løping og gange. Inviter familie og venner til å bli med å donere til dine 5 km. Sammen utgjøre vi en forskjell. 

Delta, bidra og del med ditt team, venner og familie. Vi gleder oss til å se hva du kan få til, og til å dele dine resultater på vår Summit. Ta bilder og del dem meg oss på sosiale medier. Tagg @Synergyworldwide og bruk emneknaggene #BeAForceWithSynergy  #synergy5k #synergyworldwide #SynergySummit2021.


Om UNICEF

UNICEF, som ble grunnlagt i 1946 for å hjelpe europeiske barn etter andre verdenskrig, jobber med å gi hjelp til barn over hele verden. Med et fokus på helse, utdanning og beskyttelse. I dag jobber de i over 190 land og dekker barn alle behov, slik at de kan fortsette å være barn.

Bare i 2020 behandlet de nesten 5 millioner barn under 5 år for alvorlig underernæring, og gjorde drikkevann tilgjengelig for 106 millioner mennesker.

Deres nød-, vann- og ernæringsprogrammer gir millioner av barn tilgang til drikkevann, kloakk og godt hygienevann, som forhindrer tusenvis av dødsfall hvert år. De jobber også i nøds- eller konfliktsituasjoner, der de leverer livreddende medisinsk utstyr, vann og kosttilskudd.

La oss være en styrke for denne gode saken, og spre bevissthet mens vi går til Summit 2021.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us