Oppdatering: nye verktøy og endringer

Kjære teammedlemmer,
Som vi annonserte forrige uke, har vi testet og validert de mange nye IT-initiativene, og vi er glade for å oppdatere deg med følgende informasjon:

Tidligere denne uken implementerte vi oppdateringer til ulike verktøy som brukes for å tilby priser, kampanjer, abonnementer og alle andre interne bestillingsprosesser. Med disse endringene kan det hende du legger merke til at abonnementsbestillingsproduktene dine nå får en nøyaktig 10 % rabatt fra teammedlems- eller kundeprisen.

Vi er glade for å kunngjøre at den nye teammedlemsappen vil være live for alle europeiske teammedlemmer fredag ​​10. desember. Denne appen er en enorm forbedring av måten teammedlemmer kan administrere virksomheten sin på, inkludert en sterkt forbedret metode for å registrere nye teammedlemmer og enklere tilgang til back office-verktøyene som git bedre oversikt over kunder, bestillinger og virksomheten din.

Vi er i rute for å starte lanseringen av det nye kundenettstedet den 15. desember. Vi begynner med Storbritannia den 15.12.21 og det vil bli umiddelbart etterfulgt av markedene Østerrike, Finland, Tyskland, Italia, Norge og Slovenia. Etter disse markedene vil vi fortsette å rulle ut det nye kundenettstedet for de resterende europeiske markedene dag for dag.

Jeg ønsker å anerkjenne de utallige timene som teamet vårt har dedikert og fokusert på å utvikle, teste og implementere disse utrolige verktøyene, samt arbeidet som fortsetter med de ulike forbedringene og verktøyene som vil bli lansert i løpet av de kommende ukene, månedene og året.

Det er så mye som skjer for å bringe Synergy til nye høyder. Nye muligheter & fokus på helse og velvære. Takk for din tålmodighet mens vi implementerer disse flotte nye forbedringene, og gjør alt vi kan for å samarbeide med deg i vår samlede innsats for å etterlate en arv.
 

Mvh,

Lynn E. Ohman
Executive Director, Europe 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us