Kampanje: Velkommen tilbake

I dag er dagen for å ønske gode venner og gamle kolleger velkommen tilbake.

I løpet av de siste månedene har Synergy Europe relansert seg selv i ny drakt. Med en splitter ny nettside, den helt nye Synergy Teammedlem-appen, kundeprogrammet og et nytt bestselgende produkt, ProArgi9+ Immune booster. Dette er bare noen av et vell av store oppgraderinger som vi gjerne vil dele med alle våre nåværende og forhenværende hardtarbeidende Teammedlemmer.

Har du noen dypt savnede Teammedlemmer som har falt til Kundestatus? Vi ønsker dem velkommen tilbake! Nå har du muligheten til å ta kontakt med dem og gi virksomheten din en kraftinnsprøyting. Skaff deg flere kontakter, styrk det svake beinet og nå dine Synergy-virksomhetsmål.

Fra og med den 4. april og ut mai kan alle som noensinne har falt i status og som per i dag har “kunde”-status*, få muligheten til å bli et Teammedlem igjen. Det eneste de må gjøre, er å ta kontakt med Kundeservice og legge inn en reaktiveringsbestilling på maksimalt 240 CV. Uansett hvor lenge de har hatt kundestatus, er de alle hjertelig velkomne tilbake!

Alt du må gjøre er å videreformidle dette tilbudet til gamle venner, kolleger og Teammedlemmer, og la dem gjenoppdage Synergy som en kilde til inntekt samt de beste produktene i bransjen som vil hjelpe dem videre på veien mot et bedre liv – og hjelpe dem å etterlate seg en arv de kan være stolte av.


*etterlevelsesstatus (evnen til å utøve virksomhet i overensstemmelse med selskapets vilkår) vil bli evaluert, og forhenværende Teammedlemmer med en dårlig etterlevelsesrelasjon til selskapet vil bli utelatt.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us