Synergy WorldWide ønsker Cath Winter velkommen

Det gleder oss å kunne ønske Cath Winter velkommen inn som en del av Synergy-familien vår. Hun inntar rollen som Regional Sales Director for Storbritannia og Irland.

Cath tar med seg en lidenskap for å møte nye mennesker og utvikle talent, i tillegg til mer enn 14 år med direktesalgserfaring fra både ute i felten og roller i næringslivet, når hun blir med oss i Synergy WorldWide.

Hun har erfaring med start-up-bedrifter i Storbritannia, og hun er veldig vant til å hjelpe dem som er i ferd med å begynne på sin lederskapsreise fra første stund, samtidig som hun støtter vekst og merkevarebygging. Caths mål er å bygge relasjoner for livet med Teammedlemmene våre og å hjelpe dem med å oppfylle drømmene deres mens de starter, bygger opp og utvider Synergy-virksomhetene sine.

På et personlig plan er Cath veldig glad i å være ute i friluft og gå tur med familie og venner. Når hun ikke er ute i naturen der hun bor, liker hun å lage mat og tilbringe kvalitetstid med gode venner og nær familie.

Med Caths egne ord: “Jeg er veldig glad for å ha blitt med i Synergy-familien og ser frem til å hjelpe og utvikle menneskers evne til å vokse, og til å dele våre utrolige og vitenskapsbaserte produkter og attraktive forretningsmuligheter med andre. Sammen kan vi virkelig forandre menneskers liv.”

La oss alle ønske Cath velkommen. Hun er et flott tillegg til teamet, og å ha henne på laget vil med sikkerhet medføre større suksess for alle.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us