Månedens produkt: Body Prime

I mars gjør vi Body Prime til månedens produkt. Et av våre basisprodukter og en favoritt, er Body Prime den perfekte følgesvennen for å forberede kroppen på ethvert helseregime. I mars kan du nyte de fantastiske fordelene med Body Prime med en rabatt på 10 % på enkeltenheter.Med 400 mg magnesium (i 2 kapsler som anbefalt bruk) støtter Body Prime riktig elektrolyttbalanse samt naturlig energimetabolisme.

Men hva er magnesium? Magnesium er et makromineral som trengs av kroppen i store mengder. Det gir helsemessige fordeler som retter seg mot alle systemer i din kropp. Det er det 11. mest tallrike elementet i vår kropp, og dets ioner er essensielle for alle celler.

Hva annet inneholder Body Prime?

· Eplepektin - Pektin er en løselig fiber som kan finnes i planteceller. Eplepektin kan finnes i huden og fruktkjøttet til ferske epler. De fruktbaserte ingrediensene i Body Prime kommer fra kilder som ikke er genmodifisert.

· Sviskepulver - Sviskepulveret er av dehydrert fruktkjøtt av svisker og har mange uløselig fiber. Denne frysetørkes av den svært næringsrike sviskefrukten og har styrken av den ernæringsmessige fordelen som finnes i den ferske versjonen.

Ikke gå glipp av vår fantastiske mulighet og prøv Body Prime til en rabattert pris denne måneden. Klikk her, bestill nå og se fordelene selv!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us