Vinterens Mentormaraton


Få både teamet ditt og bonusen din til å vokse – og vinn pengepremier! Det er enkelt og lett: mens du bygger opp teamet ditt, belønner vi deg. Gjennom Vinterens Mentormaraton har alle nye Teammedlemmer som melder seg inn i perioden 01.10.2023 - 31.12.2023 med en aktiveringsordre garantert INGEN OPPSTARTSAVGIFT (forretningsføreravgift) og GRATIS FRAKT.


NÅR? 


Vinterens Mentormaraton varer fra 1. OKTOBER til og med 31. DESEMBER 2023. .  

HVORDAN KAN DU KVALIFISERE TIL KONTANTBONUS?  


1. Bygg teamet ditt ved å personlig sponse nye Teammedlemmer. 

2. Vær mentor for nye Teammedlemmer. Hjelp dem med å få en god start ved å sette opp et abonnement som genererer en "Abonner og spar"-bestilling på 200CV eller mer de to påfølgende månedene. Alle "Abonner og spar"-bestillinger på 200 CV får automatisk gratis frakt.     
 
Som alltid ved Synergy-kampanjer, sørg for at du er kvalifisert til å tjene bonus ved å ha en aktiv "Abonner og spar"-ordre og oppretthold 200 CV i TC1-volum i hver av kvalifiseringsmånedene for å bli kvalifisert for Synergy-kampanjer.


HVA KAN DU TJENE? 


Når du utvikler og veileder teamet ditt i løpet av kampanjeperioden, vil kontantbonusen din øke. 

Du vil motta en ekstrabonus på 200 euro for hver andre nye distributør du melder inn som oppfyller kravene. Her er det mye å hente! 

*Nye innmeldinger kan også gjøres i november og desember. Med dette mener vi: Innmeldte i november har desember og januar på seg til å oppfylle kvalifiseringskravene med Abonner og spar-bestillinger, og innmeldte i desember har januar og februar på seg. 
*Totale prestasjoner for de som kvalifiserte seg i oktober utbetales i januar. De som kvalifiserte seg i november mottar utbetalingen i februar, og de som kvalifiserte seg i desember får utbetalingen i mars 2024.Vilkår og betingelser:  

· Husk at du må være aktiv på "Abonner og spar" med en bestilling og opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver måned i kvalifiseringsperioden for å bli kvalifisert for Synergy-kampanjer.  

· Denne kampanjen er et tidsbegrenset kampanjeprogram designet for å fremme vekst og god praksis blant Teammedlemmer i Europa.

· Ingen deler ved dette bonus-/kampanjeprogrammet kan overføres og kan ikke innløses utenfor den angitte premielisten.  

· Mottakeren må ha god status hos Synergy WorldWide på det tidspunktet bonusen mottas.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us