Synergy udnævnt til det “sundeste firma” igen!

For syvende år i træk har Interactive Health udnævnt Synergy WorldWide/Nature’s Sunshine til et af de “sundeste firmaer I Amerika”.

International Health (IHS) vurderer over 1,400 firmaer hvert år, og i 2013 fik kun 68 firmaer i Amerika denne anerkendelse.  Og hertil kommer, at NSP/Synergy blot er et af tre firmaer i Amerika, der får anerkendelsen syv år i træk!

“Vi er stolte over, igen at ære Nature’s Sunshine med denne pris”, siger Joseph O’Brien, Interactive Health President og CEO. “Disse organisationer har skabt en sundhedskultur, som går ud over at hjælpe ansatte i risikogruppen med at få et bedre helbred. De har fundet kreative måder at gøre det sjovt at nå mål for sundhed både individuelt og firmamæssigt,” siger han.

Det er Synergy WorldWides mission at ændre liv verden over ved at tilbyde de mest innovative sundheds-løsninger af højeste kvalitet. Det er en del af denne mission at tilskynde ansatte til at vælge en sundere livsstil.  Vores ”sundheds-kultur” omfatter forskellige programmer i løbet af året. Nogle af disse er fx.:

 • En 12-ugers fitness-challenge 
 • Et årligt 5 km ”øb/gå for sjov” 
 • Et “walktober” vandre-program 
 • Betalt medlemsskab af fitnesskllub
 • En årlig sundhedsmesse 
 • Gratis Synergy/NSP-produkter mm
Ansatte vælger de programmer og aktiviteter, de ønsker at deltage i, og bliver belønnet for det.
  Og så virker programmet! Mange ansatte hos Nature’s Sunshine og Synergy har forbedret vigtige områder af deres helbred, som fx lavere blodtryk, lavere LDL-kolesterol og triglycerider samt bedre blodsukker-niveauer.
    NSP Chief Executive Officer Greg Probert er godt tilfreds. “Vi er meget glade for et være et af de sundeste firmer i Amerika”, siger han. “Denne anerkendelse viser vores fortsatte og utrættelige engagement i sundhed. Vores ansatte tager ansvar for deres liv. De arbejder for at bibeholde et godt helbred ved at bruge vores wellness program og andre ting, vi tilbyder. Vi er utroligt stolte over at have kvalificeret os til denne anerkendelse igen.”
      Christine Frazier, Manager of Insurance Benefits and Wellness hos NSP, siger følgende: “Nature’s Sunshine/Synergy WorldWide er i sandhed del af en elitegruppe, der har opnået denne status. Som gruppe bliver vi sundere, og vi hjælper folk rundt omkring med at blive sundere. Og sunde og raske ansatte gør et firma stærkere og mere produktivt. Vi snakker ikke kun om det, vi fører det ud i livet”.

      CONVERSATION

      0 kommentarer:

      Send en kommentar

      Instagram

      Follow Us