SYNERGY WORLDWIDE UDPEGER ADMINISTRERENDE DIREKTØR

KÆRE SYNERGY TEAM-MEDLEMMER

Den 15. december annoncerede Natures Sunshine Products en intern omstrukturering af virksomheden med henblik på at intensivere fokus på de store vækstmuligheder i de kommende år.

Som led i denne reorganisering er Wynne Roberts udnævnt til administrerende direktør i Synergy Worldwide, med ansvar for både Synergy Worldwide og for NSP’s virksomheder i Rusland, Central- og Østeuropa. Dan Norman fortsætte sit gode arbejde som formand for Synergy Worldwide.

Hvorfor denne ændring?

Det handler om at accelerere væksten og realisere vores fulde potentiale.
I løbet af de sidste mange år har Synergy WorldWide fordoblet sine indtægter, øget overskuddet over hele verden og samlet talentfulde mennesker, der har skabt en misundelsesværdig kultur af teamwork og støtte blandt kolleger og team-medlemmer. Og det fantastiske faktum er, at alle, der er involveret i Synergy, mener, at det kun er en "krusning på overfladen" med hensyn til det potentiale, der er muligt.

Fremadrettet vil Synergy fortsætte på 29 markeder i Asien, Europa og Nordamerika, med muligheder for at få en betydelig vækst ved et gennembrud på disse markeder og udvidelser til nye lande. Denne geografiske mulighed, kombineret med den stigende efterspørgsel efter både vores højkvalitets-produkter, samt vores fleksible forretningsmuligheder, giver en spændende, enestående mulighed for os alle.
Vores annoncerede reorganisering har baggrund i erkendelsen af den fantastiske mulighed, der ligger foran os, og behovet for at tilpasse og fokusere vores ressourcer for at sikre, at vi har det bedste udgangspunkt for at gribe denne mulighed.

Wynne Roberts udtaler:

"I løbet af de sidste tre år, har jeg fået en enorm ærbødighed og respekt for de resultater, der er opnået i  Synergy, og det fantastiske lederskab af de mennesker, der har leveret disse resultater og bygget denne vidunderlige forretning - personer som Synergy’s grundlægger Dan Higginson, direktører, ledende medarbejdere, direktør Dan Norman og hans team. Jeg har været imponeret over den livlige, energiske iværksætterkultur, der er skabt, præget af samarbejde, opbakning og sjov, og som er, tror jeg, en sand konkurrencefordel for Synergy fremadrettet. Jeg er helt overbevist om, at enorme muligheder ligger forude, og jeg føler mig privilegeret og glad for at være en del af jeres team. Jeg glæder mig til at se mange af jer i Dubai i næste uge. Fremtiden vil være lige så stor, som vi ønsker at bygge den. " 

Dan Norman udtaler:

"Gennem de seneste tre år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med - og referere til - Wynne Roberts, og har været imponeret af hans lederskab, engagement og visioner. Sammen med Wynne’s nye rolle og fokus, og vores verdensklasse-team, vi vil køre Synergy i perfekt stilling til accelereret vækst, når vi skal dele produkter og muligheder med verden."

Dan Higginson udtaler:

"Jeg tror, at Wynne’s faglige ekspertise, der nu bliver koncentreret fuldtids i Synergy, giver et kraftigt signal om, at NSP investerer stærkt i Synergy’s fremtid!"

De bedste ønsker for et sundt, lykkeligt og blomstrende 2015,

Wynne & Dan

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us