Melding fra daglig leder: Et historisk nyttår


Ettersom 2016 går mot slutten, ønsker jeg å ta meg tid til å si takk til de utrolige teammedlemmene i Nord-Europa for deres harde arbeid. Dere gjorde dette året spesielt, og jeg ser frem til å fortsette dette utrolige arbeidet med dere i 2017.

Dette vil bli det mest spennende året i Synergys historie, vi har mange nyheter og spennende ting på gang. Det mest merkbare er Elite Health, som vi skal innføre i Europa samtidig som vi begynner på 5-års strategien for å gjøre Synergy til en global leder innen helse, og revolusjonere direktesalg- og helseindustriene.

Sammen med innføringen av Elite Health vil vi introdusere oppdaterte Elite Honors og Go Elite kampanjer for året. Utnytt denne muligheten og gjør en innsats for å bli kvalifisert for Elite Honors hver måned for å tjene premier, event-frynsegoder og produktkreditt.

Vi vil holde utallige treninger og events i 2017 for å utdanne våre teammedlemmer om alt de bør være oppmerksomme på i 2017 for å hjelpe dem bygge en bedre virksomhet. Det første av disse er 2017 Kickoff event. Jeg vil oppfordre dere alle til å delta på dette arrangementet. Der vil vi høre fra Dr. Matthew Tripp, Chief Scientific Officer for Nature’s Sunshine Products og Synergy WorldWide. Han vil gi opplæring i Elite Health og de splitter nye Purify Kits som vil bli tilgjengelig i 2017. Det er viktig for våre teammedlemmer å motta denne treningen slik at de kan bygge virksomheten sin bedre og etterlate en varig arv.

Jeg håper dere vil nyte denne høytiden med familie og venner! Jeg ser frem til å gjøre dette året historisk med dere alle!

Benjamin Clarholm-Anton
Daglig leder Nord-Europa
Synergy WorldWide

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us