Elite Health Excitement bygger på europeiske lanseringsstevner

Vellykkede lanseringsstevner fant sted over hele Europa i januar, og folk er begeistret for Purify Kit, kampanjene samt muligheten for knuste rekorder i 2017!

Siden Elite Helse ble annonsert i oktober i fjor på det europeiske toppmøtet i Wien, har teammedlemmer over hele Europa ventet spent på nye oppdateringer om fremtidsplanene til Synergy Worldwide. Det europeiske lanseringsstevnet viste teammedlemmene hva de kan forvente i de kommende månedene, og ga dem mange grunner til å feire.

De godt over 2000 menneskene som var til stede på tvers av de ulike møtene fikk høre en rekke foredragsholdere, som blant annet Carmelo D'Anzi, visepresident i Synergy Europa. Dr. Matthew Tripp, Chief Scientific Officer, ble presentert i flere land, i tillegg til daglige ledere og toppledere fra hvert marked.

Entusiasmen rundt Elite Health sto i fokus under begivenhetene. Fremtiden for Synergy ligger i dette banebrytende programmet som er utviklet for å rense, styrke og beskytte kroppen. Flere talere forklarte videre viktigheten av tarmhelse og hvordan det nye Purify Kit vil utgjøre en viktig brikke i arbeidet med å målrette mikrobiomer og underbygge en sunnere livsstil.

Begeistringen for det nye Purify Kit var overveldende, ettersom det vil blir lett tilgjengelig i Europa i år. Vi er begeistret over å gjøre disse nye produktene tilgjengelig for alle som ønsker å ta det første skrittet mot å oppnå Elite Health.

«Jeg er alltid imponert over den energien som disse gruppemedlemmene har,» uttalte D'Anzi. «Hver begivenhet hadde lidenskapelige, bestemte enkeltpersoner som ønsker å få en vellykket start på 2017, og jeg gleder meg til å fortsette vårt arbeid og hjelpe dem til å oppnå sine mål for dette året.»

Lista er satt høyt for 2017, og vi ser frem til å fortsette denne oppadgående kurven og fremgangen etterhvert som Purify Kit gjøres tilgjengelig over hele Europa og fremtiden for Synergy fortsetter å ta form!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us