Founder’s Tour var en suksess!


Den siste uken i november reiste en fantastisk gruppe av teammedlemmer og gjester fra hele Europa til møter i England, Tyskland, Østerrike, Finland, Norge og Italia. De ønsket å delta på den inspirerende Founder’s Tour med Synergy WorldWides grunnlegger Dan Higginson, og få et innblikk i hva fremtiden bringer for Synergy.

På alle disse arrangementene fikk en nyttig informasjon om hvordan en skal bygge sin forretning, fra fantastiske ledere og foredragsholdere, som også delte sine visjoner for fremtiden, og ga nyttige tips om hvordan en kan påvirke Synergys markeder på en positiv måte. Synergy Vice President of Sales Carmelo D’Anzi var mektig imponert over oppmøtet til disse arrangementene, og uttrykte sin oppriktige takknemlighet til både teammedlemmer og ledere som deltok.

«Det var en fantastisk rundtur», kunne D’Anzi fortelle. «Jeg ønsker å takke alle våre ledere i London, Oslo, Helsinki, Nürnberg, Wien og Italia, og alle de som reiste fra andre land. Tusen takk for at dere gjorde denne rundreisen til slik en fantastisk opplevelse. Og ikke minst, tusen takk til Dan Higginson fordi han delte sine visjoner for Synergy WorldWide med oss. Jeg håper at alle som deltok tok til seg det som ble sagt. Dette er kunnskap som vil endre forretningen din og ditt liv på en positiv måte, og som vil hjelpe deg med å gjøre en stor innvirkning på Europa. Tiden er NÅ!»

Basert på den suksessfulle rundreisen er Dan Higginson sikker på at fremtiden til Synergy er lysere enn noen gang, og han planlegger å gjøre året 2018 til et historisk år.
«Det er alltid en glede å møtes ansikt-til-ansikt med våre teammedlemmer som bruker så mye av sin tid på å spre Synergys budskap om Elite-helse over hele verden. Rundreisen var en suksess, og jeg er stolt av den visjonen vi ble enig om for fremtiden til vårt selskap. Synergy har hatt en imponerende vekst i 2017, og med våre planer for 2018 er vi sikker på at veksten vil fortsette».

Takk til alle våre engasjerte og entusiastiske teammedlemmer og gjester som kom for å delta på disse arrangementene. Vi håper du opplevde dem som verdifulle. Husk å komme tilbake til denne bloggen med jevne mellomrom for oppdateringer om arrangementer og kampanjer som kommer i nær fremtid og i 2018!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us