Oppsummering av Back to Basic 2018Vi er svært glade i de morsomme, pedagogiske og inspirerende opplevelsene som våre teammedlemmer over hele verden får oppleve. Det siste Back to Basic-arrangementet vi hadde i vakre Jesolo i Italia, var ikke noe unntak. Arrangementet hadde fokus på det grunnleggende rundt produktene og forretningen til Synergy WorldWide, og var både underholdende og lærerikt.

Flere av Europas ledere og talentfulle foredragsholdere underviste et publikum på over 400 personer i hvordan de skal øke salget, oppnå Elite Health og oppdage muligheten som ligger i hvert eneste Synergy-produkt. Pearl Executive Fernando Gatti gav deltakerne verdifulle visuelle eksempler på hvordan man dupliserer, samt hvilke forbløffende resultater duplisering kan gi. Presidential Executive Mads Østvang, Emerald Executives Eric og Kati Gammals, samt Pearl Executive Franz Friess snakket om de mange fordelene med Synergy, viktigheten av Synergy-arrangementer og kraften i Synergy-produktene.

Et av høydepunktene i det tre dager lange arrangementet var en informativ presentasjon av den nye hudpleieserien Trulūm. Annarita Taglioni var på scenen sammen med sin venninne Barbara og hadde et rollespill på hvordan man avholder en produktdemonstrasjon. Publikum ble begeistret over det de fikk se, og er nå langt bedre forberedt på å dele med andre de strålende fordelene Trulūm gir.

President Dan Norman snakket varmt om dagens situasjon i Synergy Europe og vekstpotensialet som ligger der. Grunnlegger Dan Higginson gav, på sitt aller første besøk på Back to Basic, en flammende tale om det å gjennomføre det en bestemmer seg for, samt det å være grunnlegger av sin egen Synergy-virksomhet. Han informerte om at Synergy er klar for stor vekst i årene som kommer på grunn av det solide fundamentet som er lagt frem til nå, i tillegg til støtten fra Nature's Sunshine.

ASom en spesiell takk til flere kvalifiserte teammedlemmer, ble det ved solnedgang servert en VIP-middag på den vakre Ristorante Hotel Villa Sorriso som ligger ved sjøsiden. Denne eksklusive middagen ble holdt for dem som hadde avansert til Team Manager eller opprettholdt sin rang som Team Manager i minst en måned gjennom kvalifiseringsperioden. Vi var glade for å kunne skåle for disse entusiastiske lederne for deres forpliktelse til Synergy, og vi håper å se enda flere kvalifisere seg til vår neste VIP-opplevelse!

Vi ser frem til flere fantastiske arrangementer i Europa i fremtiden. Slike arrangementer er en sjanse til å lære av og applaudere de store prestasjonene til dem som bygger sine Synergy-forretninger i Europa.

Ikke glem å registrere deg i dag for årets største arrangement -- SUMMIT!


Prisene for forhåndsbestilte billetter varer ikke lenge, og vi ønsker å FEIRE sammen med deg i Torino!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us