Topplederne var samlet for Legacy Retreat på Fiji


Legacy Retreat 2018 var livlig og inspirerende! Toppledere fra hele verden samlet seg på Fiji for å feire suksess samt oppleve en velfortjent luksus. Dette tropiske paradiset var det ideelle stedet, med uberørte strender, luksuriøse overnattingssteder, vennlig lokalbefolkning, unik kultur og aktiviteter som man opplever kun én gang i livet og som aldri vil bli glemt.

Etter en varm velkomst, gjort komplett med seremoniell tromming og utlevering av halskjede lagd av skjell, kunne de kvalifiserte velge mellom en rekke forhåndsplanlagte aktiviteter som gjorde opplevelsen av øyen enda rikere. I løpet av turen valgte noen å foreta en utflukt til en privat øy, hvor de koste seg stort med å snorkle sammen med vennlige revhaier. Mange av deltagerne valgte å rafte ned en mer enn 20 meter lang trasé med skummende vann i elven Upper Navua, omgitt av regnskog og fossefall. Andre igjen slappet av i spaet, mens noen valgte et utfordrende spill golf på feriestedets golfbane som ligger ved sjøen, med fantastisk utsikt over kysten.

Den tredje dagen var uforglemmelig. Synergy-ledere, iført blå t-skjorter med skriften «Leave a Legacy», meldte seg frivillig til å male en lokal skole som virkelig trengte et malingstrøk. I det videre samspillet med det fijianske folket brukte gruppen ikke bare tid på å male, men spilte også spill med de lokale skolebarna. Det å se Synergys ledere sette Synergys visjon ut i livet på denne måten var et vakkert syn. Vi er stolte av vennligheten alle viste mens vi forsøkte å tjene det fijianske samfunnet og gi noe tilbake. Synergy-lederne etterlot en arv på Fiji som vil bli husket i mange år framover.


Eventet på Fiji var en enorm suksess takket være de fremragende representantene for våre ledere som deltok på turen. Vi ser frem til at enda flere av våre verdsatte teammedlemmer kvalifiserer seg for vår neste begivenhet, hvor muligheter til å etterlate en arv og oppleve verden finnes i overflod.

Klikk her hvis vil vite hvordan du kvalifiserer deg for vårt neste retreat i vakre London. I London by med omegn, som er Englands mest berømte region, vil du sammen med Synergy bli behandlet som kongelig.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us