Success Retreat 2018, FormenteraDet var stor stemning da kvalifiserte fra Synergy Europa møttes til Success Retreat i Formentera i Spania! Deltakerne spiste godt, danset, dro på utflukter, stiftet vennskap og nøt oppholdet i dette bildeskjønne landskapet med hvite sandstrender og krystallklart vann.

De som hadde kvalifisert seg for Success Retreat, nøt solen og hadde det gøy også på et fokusert forretningsmøte der de diskuterte hvordan teamene deres kunne lykkes enda større i Europa. De motiverte, oppmuntret og lærte av hverandre og forlot møtet med store forventninger til fremtiden.

Mellom møtene og aktivitetene delte mange av deltakerne sin opplevelse av Success Retreat med andre, ved å sende videoer og meldinger til teammedlemmene sine, som en inspirasjon mot kvalifisering for neste event. Det er allerede skapt store forventninger til Leadership Retreat 2019! Nærmere opplysninger vil snart bli kunngjort, så følg med - du må ikke gå glipp av det!

Hjertelig takk til hver og én av de kvalifiserte og alle som gjorde Success Retreat til et så fantastisk og vellykket event!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us