Tjen mer: Summer Builder Bonus


Som en ekstra motivasjon til å bygge forretningen din i sommer, har Synergy innført en ny bonus som du kan tjene i juli, august og september. Ved å kvalifisere deg for Summer Builder Bonus vil du både tjene ekstra penger og oppleve vekst i forretningen din!

SUMMER BUILDER BONUS: 200€ PER MÅNED!
Tre måneder og tre sjanser til å få bonusen. Ja, det stemmer! Du kan tjene 200€, 400€ eller 600€ ekstra i tillegg til produktkreditt og alle andre provisjoner og bonuser som er tilgjengelig for deg som er teammedlem hos Synergy. Sett deg som mål å opptjene denne bonusen i tre måneder, og start i dag!

KRITERIER
Kvalifiser deg for Elite Honors, og legg inn litt ekstra innsats for å registrere nye teammedlemmer i sommer. I én eller flere av månedene juli, august og september må du:
  • Ha minimum 600 CV i TC1-volum
  • Få minimum TRE nye egensponsede teammedlemmer  
  • Dersom TO av de nye teammedlemmene har en aktiveringsordre på minst 600 CV, har du tjent din Summer Builder Bonus!*

Har du planlagt å reise på ferie? Har du lyst på nye klær til Summit i Torino i oktober? Sparer du til noe? Hva kunne du gjøre med den ekstra inntekten fra Summer Builder Bonus?

Del din lidenskap for Synergy med andre. Promoter Elite-helse. Skap et sterkere fundament for forretningen din, og ta imot belønningen!

MER INFORMASJON
Totalsummen du har tjent på Summer Builder Bonus, vil bli utbetalt månedlig. Etter hver kalendermåned/provisjonsperiode nullstilles kvalifiseringen. For å kunne motta denne bonusen må du oppfylle kriteriene for andre provisjoner fra Synergy, dvs. du må oppfylle kravet til månedlig CV som gjelder for ditt marked. *To av de tre aktiverte teammedlemmene må ha en aktiveringsordre på minst 600 CV. Den tredje må ha en aktiveringsordre som oppfyller CV-kravet i ditt marked.

Denne bonusen er en kampanje som gjelder for en tidsbegrenset periode. Start i dag for å kvalifisere deg for Summer Builder Bonus!

Spørsmål? Kontakt oss i dag!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us