Europeisk Summit 2018: Fint Å Vite Før Du Reiser


Summit 2018 i Torino nærmer seg raskt! Vi gleder oss til presentasjonene, underholdningen, opplæringen, produktrabattene og mye mer. Men mest av alt gleder vi oss til å feire sammen med vår Synergy-familie i Europa.

Her er litt nyttig informasjon som forberedelse til det store eventet:

REGISTRERING OG INNSJEKK
Registreringsskranken vil være åpen for innsjekk torsdag 4. oktober kl. 17:00-19:00 og fredag 5. oktober kl. 9:00-13:00. Der vil du også få navneskiltet ditt og en velkomstpose.
For de som ikke allerede er registrert, er prisen for registrering under Summit 149 euro.

SUMMIT STORE
Åpningstider
Fredag 5. oktober: 10:30-13:00 og 17:30 -19:00
Lørdag 6. oktober: 13:00-15:00

Produktrabatter og promoteringsprodukter
Synergy er glade for å kunne tilby eksklusive produktrabatter og Synergy-merkede promoteringsprodukter under årets Summit. Hjemsending kan bestilles kun for ordinære produkter og til vanlig fraktpris. Promoteringsprodukter selges kun i Summit Store og må fraktes hjem selv. Eneste aksepterte betalingsmåte ved årets Summit Store er bankkort/kredittkort.

KLESKODE
For de fleste aktiviteter gjelder uformelt antrekk. Men ved velkomstfesten Fabulous Fifties fredag kveld oppfordrer vi dere til å kle dere opp i favorittmoten fra 50-tallet. Og for VIP-mottakelsen torsdag kveld, ber vi kvalifiserte teammedlemmer om å stille i pent antrekk.

LANDEPARADE
I år inviterer vi teamene til å gå over scenen samlet i markedsregioner. Og det er ekstra hyggelig om dere vifter med flagget som ligger i velkomstposen. Rekkefølgen av markedsregioner vil være følgende:
Nord-Europa (Danmark, Finland, Island, Irland, Norge, Sverige, Storbritannia)
Sentral-Europa (Østerrike, Den tsjekkiske republikk, Tyskland, Nederland, Polen)
Sør-Europa (Italia, Slovenia, Spania, Sveits)

OVERSETTELSE
Under sesjonene vil det foregå simultanoversettelse til italiensk, tysk, norsk, finsk og slovensk. Du kan be om hodetelefoner for oversettelse når du sjekker inn ved registreringsskranken. Du vil bli bedt om å levere ID-bevis i skranken før hodetelefonene blir utlevert. Du vil få ID-beviset tilbake når du innleverer de lånte hodetelefonene igjen. Dersom du ikke returnerer hodetelefonene etter siste stasjon, vil du bli belastet et gebyr på 300 euro. Vi vil belaste kortet du leverte i registreringsskranken.

SITTEPLASSER
Ikke-reserverte sitteplasser kan brukes av alle deltakere. Teammedlemmer som har oppnådd rangen Pearl Executive eller høyere, kan bruke sitteplassene på balkongen.

VELKOMSTFESTEN “FABULOUS FIFTIES”
Du er velkommen til å feire Summit med oss fredag 5. oktober 2018 på velkomstfesten “Fabulous Fifties”! Du får ÉN GRATIS DRINK, som Synergy spanderer, i tillegg til et utvalg av fingermat.

Det er ikke påkrevet, men vi oppfordrer deltakerne til å ha på seg sitt beste 50-tallsantrekk (dvs. svingskjørt, polkaprikket skjørt, smalt slips, skinnjakke, bowlingskjorte, bowlingsko, bowlerhatt, osv.).

Tidspunkt: 20:00-22:30
Sted: Centro Congressi Lingotto

INFORMASJON TIL VIP-DELTAKERE
Tidligere adgang til Summit Store
Teammedlemmer som har opptjent Elite Honors 8 ganger i 2018, i tillegg til Pearl Executives og høyere, har tidligere adgang til Summit Store. Adgangstegnet vil i så fall stå på navneskiltet ditt. Vis navneskiltet ditt til personalet på Summit så får du komme inn før ordinær åpningstid.

VIP-adgang til Summit Store
Torsdag 4. oktober: 17:00-19:00
Fredag 5. oktober: 9:00 – 10:30

VIP-sitteplasser
Pearl Executives og høyere vil ha adgang til eksklusive sitteplasser på balkongen. Der vil de bli servert snacks, drikke og Synergy-produkter.

VIP-mottakelse
De som har kvalifisert seg for og har mottatt en invitasjon til VIP-mottakelsen, vil få transport fra Lingotto NH Congress hotell. Avreisen skjer nøyaktig kl. 19:45 torsdag kveld. Vi ber deg møte opp foran hotellet noen minutter før avreise.

Dato: Torsdag 4. oktober 2018
Tidspunkt: 20:00-22:00
Sted: Palazzo Della Luce
Hvem: Invitert VIP med en gjest. Pent antrekk: Dress og slips eller cocktailkjole.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us