Feir hjertehelse-måned i februar!

Det er med glede Synergy WorldWide tar del i årets hjertehelse-måned! Hver februar tar individer og firmaer rundt om i USA, Storbritannia og verden del i hjertehelse-måneden for å skape bevissthet rundt hjerte- og karsykdommer, samt kjempe for å forhindre de.

Kardiovaskulær sykdom er den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner i verden. Om lag 17,9 millioner mennesker på verdensbasis dør hvert år av kardiovaskulær sykdom – det utgjør 31% av alle dødsfall. Hvert år forårsaker hjerte- og karsykdommer 3,9 millioner dødsfall i Europa og mer enn 1,8 millioner dødsfall i EU. Hjerte- og karsykdommer står for 45% av alle dødsfall i Europa og 37% av alle dødsfall i EU.

Sammen kan vi gjøre små endringer hver dag for å forhindre hjertesykdom. Kontroll og forebygging av risikofaktorer er spesielt viktig for personer som allerede har en hjertesykdom. For å redusere risikoen:

• Pass på vekten din.
• Stump røyken og styr unna passiv røyking.
• Kontroller ditt kolesterol og blodtrykk.
• Hvis du drikker alkohol, drikk i moderasjon
• Vær aktiv og spis sunt

Synergy har ikke bare et mål om å øke bevisstheten rundt hjertesykdommer, men også feire hjertet og den fantastiske rollen det spiller i kroppen. Hjertet er tross alt kroppens mest hardarbeidene muskel. Ditt hjerte fortjener spesial behandling & oppmerksomhet, og det er vår spesialitet.

Denne måneden lover vi å gjøre vår del for å skape videre bevissthet om hjerte- og karsykdommer og dens effekter. Vi ønsker alle en fantastisk hjertehelse-måned!

Kilder:
http://www.ehnheart.org/cvd-statistics.html
https://www.who.int/cardiovascular_diseases/en/

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us