2019 Elite Honors: 6-månederskvalifiserende

Synergy gleder seg over å kunne presentere sjettegangskvalifiserende Elite Honors-medlemmer for 2019! Hver måned fra januar til juni akkumulerte disse europeiske Teammedlemmene minimum 600 CV i TC1-volum, i tillegg til å aktivere minst ett Teammedlem med 200 CV eller mer.

Bli med og gratuler disse individene med bragden. Vi takker dem for de gode Elite Honors-eksemplene de utgjør, som bidrar til å spre Elitehelse over hele verden:

Austria

Ana Vajda-Friess
Rudolf Zinke

Germany

Petra Rinkel

Slovenia

Martina Kodrun S.P. Stipko

U.K.

Rachael Dobson

I tillegg til våre sjettegangskvalifiserende, klarte følgende Teammedlemmer å oppnå Elite Honors-milepælen på tre kvalifiseringsmåneder. Bli med og gratuler disse tre ganger Elite Honors-vinnerne, sammen med alle de andre som nådde denne milepælen i mars:

Austria

Siegfried Feitl

Denmark

Flemming Hammer Broetker

Finland

Eric Ja Kati Gammals
Eija Ja Pekka Hänninen
Leila Ja Jorma Piilonen

Germany

Vital Power Herrmann
Guenter Simon

Italy

Andreina Ellena
Silvia Bolognese

Poland

Synergy Club
Jacek & Marta Cieślik

U.K.

Caroline Gillam
Julia Riewald
Madeleine Rothschild
Trisha Quinn
Paula Ross
Sally Fryer

BLI MED TIL TYRKIA PÅ LEADERSHIP RETREAT 2020

Du er herved invitert til å feire sammen med Synergy til neste år i Bodrum, Tyrkia. Husk å sette deg inn i de oppdaterte kvalifiseringsreglene for å få de beste forutsetningene for å oppnå hittil uant suksess. Les mer om hvordan du kvalifiserer deg til å bli med på Leadership Retreat her.

Og ikke glem: Tjen ekstra når du avanserer til Bronze, Silver og Gold. Du har ingen tid å miste! For mer informasjon om denne nye bonusen, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us