Hjemme og inne? 6 tips til underholdende ting å gjøre

I disse tider møter vi stadig nye utfordringer, men vi ser også nye muligheter. Vi holder oss inne, jobber hjemmefra over lengre tid og passer godt på å holde avstand når vi ferdes ute. Dette gjør at vi har blitt nødt til å finne nye og kreative måter å få mest mulig ut av den nye hverdagen på. Hva kan vi gjøre for å ha det gøy, hvordan kan vi aktivisere barna, og hvordan kan vi holde kontakten med familie og venner?

Vi hos Synergy bryr oss om dere, og derfor vil vi gjerne dele våre beste tips og triks når det gjelder å holde seg aktiv hjemme.

1. Ta en tur på museum

Fyll kulturkvota med et spennende museumsbesøk. Mange muséer har lagd virtuelle omvisninger og opplevelser som du kan være med på helt uten å måtte reise deg fra sofaen. Beundre vakre kultur-, historie- eller kunstgjenstander, og besøk noen av verdens mest anerkjente muséer.

Her er noen av våre favoritter:
- The British Museum, London
- Musée d’Orsay, Paris
- Van Gogh Museum, Amsterdam
- National Museum of Modern and Contemporary art, Korea
- Solomon R. Guggenheim Museum and Foundation, New York
- The Louvre, Paris


2. Arranger en virtuell spillkveld

Å spille spill er alltid gøy. Ta initiativ og arranger en sosial spillkveld ved å samle venner og familie digitalt for en morsom kveld med chatting og spilling. Dette kan du også gjøre med dem du bor sammen med – sleng sammen en quiz, finn frem spillkonsollen eller finn et annet morsomt alternativ her. Spilluniverset er uendelig stort, og det finnes utallige måter å få til en kjempemorsom spillkveld på – så her er det bare å bruke kreativiteten!


3. Ta opp en gammel hobby eller lær noe nytt

Er det noe du alltid har hatt lyst til å lære deg, men som du aldri har hatt tid til? Eller kanskje du en gang hadde en hobby du ikke har hatt tid til å drive med på lenge? Enten du vil ta opp en gammel hobby, begynne å lære deg å tegne, lage mat eller dyrke forfatterspiren – lag en liste, sett deg noen mål og utforsk måter du kan gjøre det på.


4. Få orden i klesskapet

Mai måned er her, og sesongskiftet er en perfekt anledning for å sette av litt tid til skaporganisering. Det finnes mange veier til målet – begynn ved å ta ut klærne dine og sortere dem. Sorter etter kategori, og pass på at skattene og yndlingsplaggene dine ligger trygt lagret.

Før du legger vekk plagg, vurder om du kan donere noe til en veldedig organisasjon – eller kanskje har du et spennende redesign-prosjekt mellom hendene? Av og til er det bare små endringer som skal til for at det nærmest ubrukte plagget du kjøpte på salg skal bli en ny favoritt. Når du rydder klærne tilbake inn i skapet igjen, kan du sortere dem etter farge, sesong, type plagg, hva enn som fungerer for deg – bare husk å være konsekvent!


5. Gi hjemmekontoret et løft

Det finnes ingen standard for hjemmekontorer. Hold motivasjonen og produktiviteten oppe ved å gi arbeidsplassen din et løft. Sørg for at du har et komfortabelt sted å jobbe på med god belysning. Ha kontorrekvisita og andre ting du kan trenge innen rekkevidde. Gjør hjemmekontoret personlig ved å pynte det opp med en liten plante eller et bilde av de du er glad i, men husk å holde det ryddig og organisert så du kan fokusere optimalt på jobben du skal gjøre.


6. Gjør familiemiddagen til en lærerik og hyggelig stund

Gjør middagstid til morotid for deg og barna dine. Velg et tilfeldig tema, land eller en by og sett dere inn i de aktuelle kultur-, musikk- og mattradisjonene. Lag retter og snacks i tråd med stedet eller temaet dere valgte, og viktigst av alt – nyt det hele sammen med familien.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us