Summit 2020

2020 har vært et mer annerledes år enn noen kunne forestilt seg, med helt nye situasjoner, utfordringer og hindere som har rammet alle, fra individer til bedrifter. Det er ingenting vi setter høyere enn helsen og tryggheten til Synergyfamilien vår, og nettopp derfor har vi bestemt oss for å utsette Synergy Europe Amsterdam Summit til den 5.–7. november 2021.

Det er med tungt hjerte vi nå tar innover oss at vi ikke vil få feiret årets Summit arrangement ansikt til ansikt. Men med enhver utfordring følger også store muligheter, og det gleder oss stort å endelig kunne fortelle dere hva vi har jobbet med – det vil bli nytt, annerledes og fantastisk!


I år vil vi nemlig avholde vår første virtuelle Summit med gratis inngang for alle.
Virtuell Summit 2020:

Til alle våre teammedlemmer i Europa, på tvers av landegrenser og nasjonaliteter: samle ditt team og gjør deg klar, når vi i år møtes digitalt til et gratis webinar som er åpent for alle. La oss sammen gjøre det til det største Synergy Europe Summit arrangementet hittil!

Bli med for spesielle opplæringer, vær den første som får vite spennende nyheter om produkter og hei hverandre frem mens vi anerkjenner alt dere har oppnådd, alt det harde arbeidet dere har lagt ned og dedikasjonen deres til Synergy. Vi har fulgt med på den gode jobben dere gjør, og vi ser hvor tilpasningsdyktig dere er. Vi er stolte av suksessen dere har oppnådd, sammen er vi sterke! Sett av den 16.10.2020 i kalenderen og følg med videre for mer informasjon.


Synergy Europe 2020 Summit

Har du allerede kjøpt billetter til Synergys 2020 Europe Summit?
Ikke fortvil, vi har gode nyheter til deg! Ikke bare er billettene gyldig til neste års Synergy Europe Summit, men for å vise deg hvor mye vi setter pris på din tålmodighet og forståelse, vil du også motta en spesiell gave ved Europe Summit i 2021.

I tillegg vil du også få tilgang til spesielle rabatterte billetter til neste års arrangement til teamet ditt. Hvis du lurer på noe eller har spørsmål, må du mer enn gjerne ta kontakt. Snakk med vår kundeservice, de hjelper deg med glede med ethvert spørsmål du måtte ha.

Merk: Hvis du sender inn en forespørsel om å få refundert billettprisen, frasier du deg retten til den spesielle gaven og rabattene på ekstrabilletter nevnt ovenfor. Hvis du ønsker å sende inn en forespørsel om å få refundert 2020 Synergy Europe Amsterdam Summit-billetten, vennligst ta kontakt med kundeservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us