Virtual Summit: Informasjonsoppdatering

Har du meldt deg på og er klar til å «Feel The Power»? Vi er godt i gang med å forberede store kunngjøringer, spennende produktnyheter og eksklusive opplæringsmoduler til alle medlemmer av team Synergy. Ikke gå glipp av Virtual Summit-arrangementet den 16. oktober. Det kommer til å bli en viktig milepæl for Synergy Europe.
 

Ved å melde dere på individuelt får dere alle muligheten til å oppleve og ta del i Synergys første europeiske Virtual Summit noensinne. I forkant av arrangementet vil alle som har meldt seg på motta en e-post med en direktelenke som gir tilgang til Virtual Summit.

OG husk! Det er én loddtrekning igjen, den 12. oktober. Alle påmeldte medlemmer blir automatisk med i trekningen, med muligheten til å vinne en helt spesiell premie. Så forsikre dere om at alle medlemmene i teamet deres melder seg på individuelt for å sikre alle en plass i loddtrekningen.

Merk: Kun ett lodd per påmeldte medlem. Duplikater vil bli diskvalifisert. Kundeservice tar kontakt med vinnerne for å arrangere premieoverlevering.

SUMMIT INFO

Dato: 16. oktober 2020
Starttidspunkt: 18.00 (CEST)
Varighet: ca. 2,5 timer.
Tilgjengelige språk: engelsk, italiensk, norsk, finsk, tysk og slovensk..

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us